Soft de postprocesare GPS

Creat de forest, Apr 14, 2009, 12:08 AM

« precedentul - următorul »

Alin B.

eu folosesc aceeasi cheie usb pt LGO 7.0 pe mai multe calculatoare ( consecutiv nu concomitent) si cheia nu se strica. Cine ti-a spus ca acea cheie s-a stricat din aceasta cauza , te-a cam mintit. In plus licenta nu se strica , ci eventual cheia fizica poate avea probleme dar asta se poate rezolva probabil prin a cumpara de la leica o alta cheie pe aceeasi licenta si bineinteles predand-o pe cea stricata .
  Un alt aspect care trebuie sa-l ai in vedere in cazul produselor Leica , este acela ca de regula sunt impartite pe mai multe module. Spre ex. daca tu ai licenta si cheie fizica usb pt LGO dar ai activa doar optiunea procesare L1 , atunci nu vei putea calcula parametri ( pt care ai nevoie de optiunea Datum &Maps) sau observatii L2 sau "Import Rinex" etc.

ace

nu are nici o treaba pe ce calculator o folosesti!
poti sa o folosesti pe cate vrei tu.
si de spart nu am auzit pe nimeni,crede-ma ca o folosesc din 2002 de cand mergea sub Ski-Pro.

janvaljan

pentru toti laudatorii leica:
daca veti folosi produsele trimble , sau, mai ales topcom, nu ati mai lauda in viata voastra leica.
dar cum obisnuita e a doua natura ,va doresc succes in continuare.

ace

Am folosit și Leica și Trimble (în poza de la avatar e un Trimble 4000 folosit la stația de referința) amândouă au avantaje și dezavantaje,problema e sa le stăpânești.
Ca soft de procesare Trimble e cam in urma (dar merge fără cheie hardware ;) ).
La Leica GeoOffice Combined ai cam totul în fereastra principala de la calcul de parametrii la ortofotoplan cu punctele observate.
Daca nu ați lucrat cu ele nu dați cu piatra.
Fiecare folosește produsele care i se par mai accesibile și mai ales de ce pot face.
 :hi:

janvaljan