Autorizare - ANCPI

Creat de djxhouse, Feb 24, 2009, 07:03 PM

« precedentul - următorul »

leo37

Asta este adresa
http://www.ancpi.ro/pages/stiri.php?lang=ro&action=show&id=109" target="_blank">http://www.ancpi.ro/pages/stiri.php?lan ... amp;id=109

klu_naravas

si taxa unde se plateste ??

leo37

in contul OCPI, ANCPI, depinde de categoria de autorizare, trebuie sa te interesezi care este contul

klu_naravas

pai taxa nu este aceasi in pt orice categorie? sau imi scapa ceva....

bad wolf

leo37 a scris:

in contul OCPI, ANCPI, depinde de categoria de autorizare, trebuie sa te interesezi care este contul

Taxa este de 50 RON.
Topografii se autorizeaza numai ca persoane fizice indiferent daca lucreaza individual sau la firme !Nu este problema ANCPI cum lucreaza topografii ci doar sa fie autorizati !
Taxa se poate plati la OCPI=ul de domiciliu sau de rsedinta indiferent de categorie si daca se solicita autorizarea la ANCPI sau la OCPI.
Pentru categoriile A si D , care se obtin doar la ANCPI se poate plati taxa de 50 RON direct la casieria ANCPI in ziua examinarii . Se poate plati sin contuil OCPI/ACPI si se prezinta chitanta !
Trimiterea dosarului la ANCPI se poate face si prin posta ,iar programare la examinare se face , si, telefonic .
Multa bafta tuturor !

Modificat de bad wolf (23-03-2009 21:46:53)

Sper sa gasesc cararea corecta !

djxhouse

poate cineva confirma daca undeva in Romania s-a autorizat vreo persoana la ANCPI in 2009?

bad wolf

djxhouse a scris:

poate cineva confirma daca undeva in Romania s-a autorizat vreo persoana la ANCPI in 2009?

Nu sau facut , inca , autorizari la ANCPI/OCPI pentru ca nu s-au depus dosare suficiente pentru intrunirea comisiilor de examinare .

Sper sa gasesc cararea corecta !

Stahlmantel

Pot spune ca ieri s-a dat examen la Suceava cu doi oameni lucru de care nu s-a stiut (nu s-a postat nici un anunt pe site-ul lor nu s-a afisat nimic la sediul lor) si mai stiu dintr-o alta sursa ca s-ar fi dat examen la Focsani (tot ieri).

ancka

pai asa stiu si eu ca in ialomita s-a dat examen de autorizare chiar vinerea trecuta...

leo37

bad wolf a scris:

leo37 a scris:

Taxa este de 50 RON.
Topografii se autorizeaza numai ca persoane fizice indiferent daca lucreaza individual sau la firme !Nu este problema ANCPI cum lucreaza topografii ci doar sa fie autorizati !
Taxa se poate plati la OCPI=ul de domiciliu sau de rsedinta indiferent de categorie si daca se solicita autorizarea la ANCPI sau la OCPI.
Pentru categoriile A si D , care se obtin doar la ANCPI se poate plati taxa de 50 RON direct la casieria ANCPI in ziua examinarii . Se poate plati sin contuil OCPI/ACPI si se prezinta chitanta !
Trimiterea dosarului la ANCPI se poate face si prin posta ,iar programare la examinare se face , si, telefonic .
Multa bafta tuturor !

Ma refeream la faptul ca pentru categoria B,C la OCPI, A, D la ANCPI - 50RON
firmele la ANCPI 500RON

dora3mira

La Galati deocamdata stiu ca s-au depus dosare , se completeaza cu piesele lipsa si se asteapta afisarea anuntului cand , cum , ce fel !

mariancornel

azi am dat examen la ancpi pt categ A. Dosarul l-am depus martea trecuta.
Bafta si voua. http://www.3xforum.ro/img/smilies/hi.png">

djxhouse

mariancornel
te rog frumos, ne poti detalia cum a decurs examinarea?
ms  http://www.3xforum.ro/img/smilies/hi.png">
si raspunsul in cat timp aflii?

dora3mira

Felicitari Marian si asteptam povestea completa ca sa capete curaj si alti colegi !

mariancornel

Dosarul l-am deps la ANCPI , tot acolo am platit si taxa de 50 ron, desi mi-am blestemat zilele, pt ca tanti casiera n-a fost in stare sa faca o factura, am stat 30 min , desi eram singurul "client". Cand am depus dosarul ne-au spus sa aducem o lucrare pe care urmeaza s-o prezentam. Examenul l-am dat la CNGCFT (pe expozitiei). Am fost 5 examinati cu totul. In comisia de examinare erau 7 oameni
 La inceput trebuie sa prezinti lucrarea, dupa care urmeaza intrebari despre lucrare si despre tipul de lucrari pt care te autorizezi si normativele pe care tre sa le aplici, precum si clasica intrebare de ce vrei sa te autorizezi.   http://www.3xforum.ro/img/smilies/big_smile.png">
Cam atat.