Main Menu

Statie totala Leica TC407

Creat de Alin B., Feb 23, 2009, 12:18 AM

« precedentul - următorul »

Alin B.

Statie totala Leica TC407 , 7", second hand, in stare perfecta de functionare fiind recent calibrata, certificat de calibrare , incarcator, una baterie, cablu download etc.
  Pret 3650 euro

pt. detalii,
ing. Alin Boicu
0731429444

150/267px 8KB

axelgrup

Sunt reale preturile? Instrumentele sunt pe bune? Adica nu sunt furate?
Imi vine greu sa cred...

Unde se pot vedea? aveti un website? ceva care sa-mi inspire incredere...din astia bisnitari de ocazie cu instrumente sh..vad ca incep sa apara ca ciupercile...

Apropo...aveti inregistrata afacerea? ca PFA sau SRL macar?

Atentie! Preturi bomba = teapa autentica romaneasca.

Alin B.

Draga domnule , preturile sunt reale , lucru ce poate fi confirmat de multi din utilizatorii acestui forum pe care i-am ajutat sa cumpere un aparat la preturi foarte bune, adaosurile mele fiind minime, deoarece pentru mine vanzarea aparaturii topo nu e nici macar o sursa secundara de venit, ci fac acest lucru din dorinta de a arata care este pretul real al unui aparat topo, nou sau second hand. . "Bisnitari de ocazie" sunt altii care incearca sa vanda aparatura topo cu adaosuri colosale si se simt frustrati cand nu le iese pasenta .

cu stima,
ing. Alin Boicu

axelgrup

Dle Boicu ..ati vandut ~ 7 instrumente de la inceputul acestui an , cred ca va deveni curand o "afacere" pentru dvs...gata cu 'bisnita'?
Oh..dar cele vandute anul trecut?

Poate va ganditi sa platiti si taxele vamale pentru importul acestora din USA -Canada ?

La adevaratul tarif de incadrare vamala?

Sa vedem atunci dle Boicu va mai permiteti preturile acestea mici?

Dle Boicu ,poate ca ati incantat lumea cu preturi mici pana acum ,
 v-ati "descurcat" cumva  ...sunt sigur dar intotdeauna un bisnitar va ramane doar un bisnitar ..va cauta o alta "smecherie" sa ramana in "carti".

Firmele , afacerile legitime se conduc dupa alte principii dle Boicu , se conduc dupa reguli si legi.

Dvs..dle ing Boicu aveti principii?
Cam care ar fi ele? Un bine "mic" ocolind regulile si legile?

Vrem sa vedem certificatul de calibrare pt TC 407 second hand  pe care il oferiti mai  sus , la fel cum ati atasat fotografia instrumentului de 3650 euro puteti atasa si certificatul ,
Sa vedem ce firma (daca exista) poate sa va furnizeze si calibrarea in acest pret.

Nota : Calibrarea si service-ul de inretinere Leica pentru instrumente folosite costa. Pret oficial aproximativ 650 eur fara TVA.

Modificat de axelgrup (07-03-2009 15:59:50)

sorintoporu

Doar no fi fraier sa-ti arate certificatul de calibrare sa vezi si tu cine este furnizorul sau !! Cerificatul respectiv il vede cumparatorul , asta in cazul in care are certificat iar daca nu are ramane la latitudinea lui daca cumpara sau nu aparatul si nu cred ca are nevoie de sfaturile altui vanzator.
     Iar chestia cu 650 euro fara TVA pentru calibrare sunt povesti. Anul trecut am intrebat cat ar costa calibrarea unui aparat Leica seria 700 in Germania , in Munchen la "Wiess vermessungtechnick gmbh" si mi-a spus ( defapt nu mie personal ca nu stiu germana) maxim  400 euro inclusiv Mwst, adica TVA-ul lor. In final am facut aceasta calibrare in Italia, in Bologna la pretul de 360euro cu tot cu TVA si imi spuneau cei de acolo ca daca voi cumpara un aparat SH de la ei, calibrarea este inclusa in pret. Garantia care o ofereau pt aparatele folosite era de maxim 6 luni .
     Asa ca tind sa concluzionez ca singura ta durere este ca altii vand cu preturi mai mici decat tine si tare ai vrea sa stii de unde le cumpara.
     Oricum ma distreaza cum va atacati unii pe altii. Parca sunteti la "Tradati in dragoste" .  :D

axelgrup

Dle Sorintoporu ..mergeti si cumparati acest minunat TC 407 .

Cred ca va fi ultimul instrument  vandut "neoficial" de dl ing. Alin Boicu.

topograful linistit

Anul trecut mi-am facut calibrarea la Black Light 100 euro si verificarea metrologica la Bucuresti - 500 RON

Spor la cumparaturi ieftine si bune