Main Menu

Vand statie totala Leica FlexLine

Creat de Alin B., Feb 17, 2009, 08:35 PM

« precedentul - următorul »

Alin B.

Vand statie totala  :

Leica FlexLine TS02 7" - aparat nou , cu urmatoarele accesorii :
- tastatura standard, 2 baterii GEB211, incarcator tip GKL211 standard + adaptor auto, cablu download date, FlexOffice Standard Software, manual  etc. si instructaj rapid gratuit
- garantie standard 1 an

Pret 6400euro.

Leica FlexLine TS02 7" R400  - aparat nou , cu urmatoarele accesorii :
- tastatura standard, 2 baterii GEB211, incarcator tip GKL211 standard + adaptor auto, cablu download date, FlexOffice Standard Software, manual  etc. si instructaj rapid gratuit
- garantie standard 1 an

Pret 7000euro.

Leica FlexLine TS06 5" R30 - aparat nou , cu urmatoarele accesorii :
- tastatura alfanumerica in prima si a doua pozitie, 2 baterii GEB211, incarcator tip GKL211 standard + adaptor auto, cablu download date, FlexOffice Standard Software, manual  etc. si instructaj rapid gratuit .
- se pot masura distante fara reflector de pana la 30m
- garantie standard 1 an

Pret 8200euro.

Leica FlexLine TS06 5" R400 - aparat nou , cu urmatoarele accesorii :
- tastatura alfanumerica in prima si a doua pozitie, 2 baterii GEB211, incarcator tip GKL211 standard + adaptor auto, cablu download date, FlexOffice Standard Software, manual  etc. si instructaj rapid gratuit .
- se pot masura distante fara reflector de > 400m
- garantie standard 1 an

Pret 8800euro.

Aparatele sunt disponibile la comanda ferma .

detalii,
ing. Alin Boicu
0731429444

Modificat de Alin B. (07-03-2009 21:16:53)

axelgrup

Sunt reale preturile? Instrumentele sunt pe bune? Adica nu sunt furate?
Imi vine greu sa cred...

Unde se pot vedea? aveti un website? ceva care sa ne inspire incredere...

Reprezentati macar un dealer Leica? 

Nu cred ca vre-un dealer Leica de oriunde din EU sau Canada sau USA va poate recomanda...daca da? Sa-l  vedem..!!

Atentie! Preturi bomba= teapa autentica romaneasca!

sagy

Pt domnul Boicu garantez, eu mi-am luat din Focsani, dar am prieteni care au cumparat de la el!

axelgrup

Cum garantati domnule?

Nici dl Boicu probabil  nu poate garanta nimic , sa vedem ..aduce instrumente din USA si Canada , ce veti face in cazuri de service?

Hai..vorbiti?

Trimite-ti instrumentul in USA sau Can? Cum? CUI?? V-a zis nenea Boicu de la ce firma l-a cumparat?

Il trimite-ti pe a cui asigurare? export temporar? la intoarcere re- import?

Nici nu va puteti imagina birocratia necesara ...va avea timp nenea Boicu intre doua documentatii de CF sa va "rezolve" ?

Ma indoiesc...

Daca asigura service-ul in EU - oare care firma europeana mai primeste statiile bomba din USA-Canada...la service?

Sunt cateva..hehe..stiti ce preturi de service au?
Pentru ca Leica ofera garantie internationala este adevarat , dar recent politica s-a schimbat .
Dealerii Leica Europeni sunt protejati acum de statiile bomba din USA si Can , nu mai sunt obligati sa le primeasca.

axelgrup

Click aici : pentru Garantia Instrumentelor fabricate de Leica Geosystems

http://www.leica-geosystems.com/corporate/en/support/lgs_3456.htm" target="_blank">http://www.leica-geosystems.com/corpora ... s_3456.htm

Poate nenea Boicu sa ne indice Dealerul Leica care asigura service-ul pentru dansul?

Sau e secret? Nu ar trebui...conform Leica.

Sau poate ca nenea Boicu a devenit subit dealer Leica si noi nu stim?

Nenea Boicu ar trebui sa aiba un website care sa ii prezinte afacerea , sa stim si noi cine pe cine reprezinta.

Un simplu nenea nu poate prezenta garantii...doar oferind preturi pe un forum.

Alin B.

Cam urat stimate domn sa arunci cu noroi intr-o persoana pe care nu o cunosti , dar probabil asa se practica in bazar. Toti cei care au cumparat un aparat de la mine sunt multumiti de achizitia facuta. Acestea fiind zise, va spun ca sunt ultimele cuvinte pe care v-i le adresez, refuzand sa particip la "balacareala" initiata de dvs. pe acest forum decent.

cu stima,
ing. Alin Boicu

gabriel 72

riscul minim ti-l asumi cand cumperi un aparat nou direct de la firma reprezentanta a producatorului dar stim toti hotia din romania si atunci dai cu 30-40 la suta mai putin daca le achizitionezi aduse din SUA sau Canada,legat de garantie sunt sanse f mici ca o statie Leica sau alt tip ,noua sa se defecteze intr-un an de utilizare ,cei care vand seconduri ofera garantie un an ,deci nu e tot aia? ,post garantie ti le repara cu aceleasi costuri indiferent de unde le-ai achizitionat,asta este piata libera nu trebuie sa deranjeze pe nimeni ,cine se multumeste cu profit mai mic rezista ,cine nu....

dora3mira

Domnule axelgrup ,
Felul in care il abordati pe Alin nu cred ca poate rezolva supararea dumneavoastra pe concurenta. Daca erati interesat cu adevarat de aparatura vanduta de Alin , intrebarile ar fi fost doar scurte si la obiect nicidecum insotite de presupuneri si ton mistocaresc.
Daca tot trebuie sa sustina cineva seriozitatea lui Alin , atunci o voi face fara nici o problema si va mai spun ceva ! Pe langa mine, inca patru colegi de meserie din Galati au achizitionat aparatura tocmai de la Campulung Moldovenesc de la Alin .
Si cu sinceritate va spun ca toti acesti colegi de meserie au fost si sunt multumiti de statiile totale achizitionate si de seriozitatea si caracterul colegului nostru Alin.
Dupa cum se stie...reclama cea mai buna este aceea care-ti aduce clientii prin clienti si nu motivandu-i cu avantaje materiale ci castigandu-le increderea si dand dovada de profesionalism, bun simt si seriozitate.

axelgrup

"ton mistocaresc"
- de unde scoateti termenii acestia noi romanesti doamna?

Si chiar daca va incanta preturile dansului , alta era intrebarea :

Afacerea domnului Boicu e legitima? Daca da ..vrem sa vedem.

Platiti impozite domnule Boicu? nu cred , dealtfel cred ca "evitati" plata taxelor vamale pentru importul instrumentelor din USA si Canada.

De aici preturi bomba , evident ,

Si va mai intrebati de ce nu avem comert civilizat ,

Doamna Mira, cu tot respectul , la inceputul activitatii noastre, firma Axel Grup SRL a avut de suferit de pe urma sicanelor celor doi "dealeri autorizati" Leica , dar, sa stiti ca nu ne-am impus pe piata in 2007 numai cu preturi mici.

Vizitati website-ul nostru http://www.statiitotale.ro" target="_blank">www.statiitotale.ro , este un plus pentru utilizatorii de Leica prin tot suportul pe care il ofera GRATUIT, la acest website s-a muncit inca din 2006.

Am investit in serviciile de publicitate online vezi Club Afaceri , Bizoo, continuam sa investim in promovarea serviciilor de calitate.

Am tradus in lb Romana manualele de utilizare pentru unele instrumente mai vechi , vezi TPS 1000 , TC 1610-1010 , munca..bani investiti.

Ce face Dl Boicu in afara de o lista de preturi mici pe acest forum?
Nimic..intre doua-trei documentatii de CF mai "vinde" si un instrument....

Atata timp cat Dl Boicu continua "bisnita" cu instrumente , fara a avea o orientare precisa si nu face altceva decat sa "sparga piata" desfasurand o activitate neinregistrata oficial...doamna Mira, impreuna cu colegii dvs care au cumparat ...sincer imi pare rau pt dvs ca ii luati apararea.

Si inca ceva..nu cititi printre randuri..imaginea de ansamblu este mult mai mare.

Sim

Domnule Sorin Pripas , cine nu a interferat cu dvs. ar putea crede ca sunteti o persoana foarte serioasa, care conduce o afacere foarte serioasa !! Din pacate nu este chiar asa. Anul trecut ati vandut firmei  SC Prominco Invest SRL din Cluj , o statie totala Rec Elta , folosind aceleasi texte : garantie asigurata 6 luni, post garantie, consultanta in exploatare etc. Totul a fost OK pana cand v-au fost semnalate probleme grave ale firmware -ului statiei totale ce au condus la imposibilitatea de a pune la munca acest aparat. Din acel moment toate asigurarile date la cumparare au fost doar vorbe in vant pentru ca nici in ziua de azi acest aparat nu poate fi folosit. Asa ca mai lasa-ti pozitia asta revoltata fata de unul sau altul care vinde aparatura noua sau second hand ca toti sunteti in aceeasi oala : totul e bin la incasat banii si dupa aia numai scuze si justificari false.
  IN concluzie , dragilor care vreti sa cumparati aparatura , luati din Ungaria , Italia ,Germania sau alta tara civilizata chiar daca faceti niste kilometri in plus pentru ca in caz de nevoie , firmele de acolo, reprezentante sau nu , va vor trata cu respect si dupa ce incaseaza banii de la voi . Doar de curiozitate , dati un telefon la o reprezentanta Sokkia din Ungaria ( baietii sunt educati si vorbesc si limba engleza) si cereti o oferta de pret pt aparate noi sau second hand si comparatile cu cele ale reprezentantei Sokkia din Romania sau cu preturile oferite de alte firme gen Axelgrup si altele si veti vedea cu ochii vostri cam cat castiga baietii astia de la noi la un aparat.
   Daca totusi vreti sa cumparati un aparat din Romania, atunci alegeti pretul cel mai bun si rugativa sa nu aveti probleme cu aparatul pentru ca indiferent de cate povesti va spun vanzatorii , in caz de probleme va vor dovedi ca defapt voi ati stricat aparatul.
   Asa ca domnule Pripas , nu sunteti decat un lup moralist.

azimut

catre axelgrup,

am observat cu totii ca a venit criza si scad vanzarile in toate domeniile dar, fara suparare, nu sariti cu maciuca la concurenta

nu mai este loc pe piata, s-au terminat metodele clasice de revigorare a vanzarilor tratate in manualele de marketing?

am vazut pe net si mi-a soptit o pasarica cum ca nenea pripas aduce si el in portbagaj niste statii lustruite prin germanica, de la vestita surveyor express, un aspirator de produse vechi

este frumos sa judeci pe altii?

s-au terminat si automobilele second hand pe care axel le vindea topografilor?

vorbeste axel de garantie si service de parca in Teleorman ar fi pista de incercari si laborator pentru leica si nu stim noi

pe langa toate astea el mai ne ofera si stifturi chinezesti south la mare pret

si ca sa-i iau totusi apararea si lui axel mi se pare ca dora-moderatoarea greseste cu acea remarca de *ton mistocaresc* - suna ca dracu

atata am vrut sa zic si precizez ca nu sint avocatul lui alin b.

Modificat de azimut (07-03-2009 17:15:55)

sorintoporu

Draga domnule de la axelgrup , uitandu-ma peste posturile celor care vand aparatura si prin acest site , am gasit si alte firme , nu numai persoane fizice , care au preturi la fel de bune sau poate chiar mai bune pt unele aparate. Vorbesc aici in special de o firma din Ardeal , Topocadvest , firma de la care un coleg de al meu a cumparat o statie totalala un pret mult mai mic decat ceva similar de pe site-ul vostru. Despre firma asta ce mai zici ? Hoti si ei ? Neseriosi , mincinosi , bisnitari ? Nu cred !!! Prosta metoda de a incerca sa casti clienti ai ales. Esti cam patetic ! Sidaca ma uit si la ce a scris colegul "azimut" realizez ca esti si ipocrit !

axelgrup

Dle Sim ...cei de la Prominco au cumparat un RecElta 15 , a fost alegerea dansilor,
Firmware-ul nu are absolut nimic, ca nu face increment de punct automat , este deoarece instrumentul produs de Zeiss din fabrica nu face acest lucru.
Numai seriile fabricate ulterior C, CM , CMS fac acest lucru.

Ca nu s-au documentat inainte despre acest aspect minor - care oricum nu impiedica in niciun fel folosirea instrumentului- nu este vina Axel Grup .

Intrebare:

Cate firme fac refresh sau update-uri gratuite de firmware in Romania?
Una singura: Axel Grup

Si pentru utilizatorii de Zeiss RecElta facem GRATUIT update de firmware in
lb Romana. Sunati : 0723936721

Dle Sim , noi nu am primit nici-o notificare sau telefon in privinta service-ului de la Prominco..
Daca dvs sunteti purtatorul lor de cuvant va rog sa ma sunati pentru a stabili o intalnire , aduceti instrumentul sa vedem ce fel de " erori grave ale firmware-ului" exista ...le remediem GRATUIT chiar si post garantie.

Si inca ceva..in curand ..probabil 2-3 saptamani pe website-ul nostru va fi pus la dispozitia dvs ..utilizatorilor de Zeiss RecElta ..manualul de utilizare tradus in limba Romana ..GRATUIT.

Lucru pe care il facem pentru comuitatea dvs domnilor topografi , fara sa cerem
nimic in schimb.

Oh..mergeti in Ungaria? , cum sa nu, cautati "ieftineaua" pentru 2-300 de euro mai putin ?,
Cereti meniul RO pe instrument si manualul in lb RO ..sa nu uitati.
E f. important.

axelgrup

Citat din: sorintoporuDraga domnule de la axelgrup , uitandu-ma peste posturile celor care vand aparatura si prin acest site , am gasit si alte firme , nu numai persoane fizice , care au preturi la fel de bune sau poate chiar mai bune pt unele aparate. Vorbesc aici in special de o firma din Ardeal , Topocadvest , firma de la care un coleg de al meu a cumparat o statie totalala un pret mult mai mic decat ceva similar de pe site-ul vostru. Despre firma asta ce mai zici ? Hoti si ei ? Neseriosi , mincinosi , bisnitari ? Nu cred !!! Prosta metoda de a incerca sa casti clienti ai ales. Esti cam patetic ! Sidaca ma uit si la ce a scris colegul "azimut" realizez ca esti si ipocrit !

Dle Sorintoporu ,

Pentru  firma Topocadvest si pentru dl Daniel , tot respectul nostru , chiar colaboram din cand in cand ...vi se pare surprinzator?

Firmele si oamenii care respecta regulile si principiile isi pot gasi puncte comune de interes , chiar si cu Cristi Enache din Focsani  avem colaborari pe partea de accesorii
din cand in cand.

Si sa stiti ca nu imi pierdeam timpul aici pe forum daca , chiar nu aveam nimic de spus.

sorintoporu

Nu mi se pare surprinzator deloc pentru ca , colaborarea se rezuma la a cumpara accesorii ( trepiezi, jaloane , prisme etc.) de la el ( deoarece are cele mai mici preturi pt astfel de accesorii din cate am vazut eu ) si a le vinde cu adaosuri consistente mai departe.
   Aaa,  Azimut,  tare chestia cu pista de incercari si laboratorul Leica din Teleorman.