programe GPS

Creat de iuliurs, Mai 29, 2006, 04:51 AM

« precedentul - următorul »

iuliurs

Sal
Am si eu nevoie de mare ajutor, am un Magelan explorer 600 setat in Stereo 70. Cum pot prelucra datele obtinute, puncte de interes, rute, ca sa le pot desena eventual in AutoCad?
Multumesc

lilica

Importatorul produselor Magelan - MQM Service SRL: il poti contacta la adresa indicata in http://www.mqm.ro" target="_blank">www.mqm.ro.
Profita de amabilitatea lor chiar daca nu ai achizitionat aparatul direct de la ei!

shadow_

Utilizeaza careva Trimble Total-Control-u?

ssilvviu

Ma poate ajuta cineva cu setarea unui Explorist 600 in Stereo 70?

TotalSurvey

Citat din: shadow_Utilizeaza careva Trimble Total-Control-u?

as fi vrut eu sa il utilizez dar nu am dat de o varianta  :rusine:
merg pe trimble geomatics office
ce problema ai?

alpha

care stie cum naiba fac sa gasesc un firmware pt un gps system 300 in ENGLEZA!!!fac cinste baban!!!

Shughy

S-ar putea sa-l am... Vad ca prin hardul meu am firmware pt. sistemul ps 9500 (dar am scris in obervatiile mele ca este original Leica). Deci acum sunt aproape convins ca te pot ajuta. totusi mai da-mi detalii sau pune-mi o photo cu controllerul ca sa-mi confirmi.

nelu_mocanu

am cumparat un receptor trimble 4000 sse, cu o copie dupa trimble geomatic office 1.62
ma poate ajuta cineva cu seriale, ca pe alea nu le-am primi?

alpha

nop!!! asa ceva n ai sa gasesti...p'aici
noi folosim SOFTURI pr calcul nu...programe de calculat bomboane de ciocolata

nelu_mocanu

Mult stimate Alpha, sunt convins ca dv. folositi softuri. Probabil tot dv ati pus si coada la pruna?

mircea_1977

Nu te supara, cum ai reusit sa-l setezi in stereo 70?

cuciuc

care imi poate arata cum sa folosesc leica GO ?

bobikus

pentru un Trimble R8 care trebuie sa vina, cine ma poate ajuta cu ceva programe. Sincer  :rusine: nici nu prea stiu ce imi trebuie.

cuciuc

de unde sa iau LGO v7?!

cuciuc

ii cineva care ma poate ajuta cu leica geoofice combined vs 5.0 sau 7.0 ? sau orice program cu care pot sa postprocesez datele brute de pe un gps leica sr 20 :D