Main Menu

Vand GPS Leica SR 530

Creat de rock4ever, Sep 26, 2014, 07:09 PM

« precedentul - următorul »

rock4ever

Cel mai bun raport pret calitate, simplu si robust, masoara in rompos, static si kinematic (fara conexiune la reteaua rompos, cu stationare de 10-15s pe punct, solutia fixa se obtine la postprocesare), 4 baterii, kit radio frecventa 440.3750 hz, rucsac.
Pret 7500 ron usor neg.
Tel:0740173295

rock4ever

george75m

Citat din: rock4ever...fara conexiune la reteaua rompos, cu stationare de 10-15s pe punct, solutia fixa se obtine la postprocesare ....
Te rog, poti sa detaliezi cum fac asta cu un singur receptor si la ce distanta fata de statia permanenta.

rock4ever

prin modul de lucru kinematic (sau stop-and-go, on the fly) cumperi inregistrarea de la statia permanenta sau o iei de pe net (BKG) si faci postprocesare (LGO).
Din sintagma real-time-kinematic scoti afara partea de real-time adik nu o iti dea coordonatele in timp real ci o sa le obtii prin pp la birou.

george75m

OK. Pana la ce distanta fata de statia permanenta pot folosi modul stop_and_go, tinanad cont ca am un singur receptor.

rock4ever

Cred ca maxim am dat la vre-o 30 km, softul mi-a dat solutie fixa. Suna-ma pentru detalii

Mit

Citat din: george75mOK. Pana la ce distanta fata de statia permanenta pot folosi modul stop_and_go, tinanad cont ca am un singur receptor.

@george75m
Ai deschis vreodata un curs de GPS si ai citit modurile de lucru (masurare)?
Daca nu stii, citeste; daca nu intelegi, posteaza la capitolul GPS, nu la vanzari...  :hi:

george75m

Multumesc lui rock4ever pentru raspunsul oferit.

Domnule Mit, am pus o intrebare strict legata de descrierea oferita de vanzator, fiind interesat de functionarea unui receptor Leica, intr-un anumit mod specificat de acesta. Nu vi se pare normal sa punem intrebari inainte de a cumpara ?   
Am pus intrebari si la sectiunea GPS/problema VRS, dar un singur coleg a raspuns.

Modificat de george75m (29-09-2014 22:58:25)

Mit

Scuza-ma daca te-am "necajit" dar stop&go este o metoda care depinde mai putin de partea hardware (bineinteles nu bagam in aceeasi oala L1 cu L1L2), ci este influentata mai ales de GDOP, ionosfera, etc., cum dealtfel poti avea sol. fixed RTK la 40km si altadata la 20km ai float. OK?  :hi:

Piticu