E-terra

Creat de Simona Maria, Mar 26, 2014, 12:01 PM

« precedentul - următorul »

Simona Maria

Buna, am facut o gafa .am inscris un dosar de pe sectorul 1 pe sectorul 2 , Am primit respingere (normal). Acu la redepunere cand bag din nou cp-ul..e-terra nu prea datele apare acel "nu" si idee e ca imi ramene UAT Sectorul 2  si nu 1 asa cum am corectat in noul CP.. A mai facut gafa asta cineva? se corecteaza  la OCPI sau trebuie sa bag alt dosar corect cu tot cu acte cu alta taxa??

John Doe

Daca nu descrii suficient chestiunea, cei care ar vrea sa-ti raspunda trebuie sa banuiasca ce ai vrut sa spui.
Banuiesc ca e vorba de depunerea pe internet? Daca da, poate fi o eroare undeva, am patit si eu; incearca sa iesi afara din aplicatie si sa intri din nou, poate merge. Daca nu e asta, sa-ti raspunda cine stie mai precis.

diagodose2009

salut...
eu am avut o problema asemenea , dar in alt judet <> Bucuresti
Doamna de  la registratura  mi-a spus...
a)
 "Tu faci o noua inregistrare, o noua  incarcare CPXML , iar la mentiuni in RGI -online
tu scrii "REFEPUNERE la DOSAR nr....  / anul de pe sector-eronat XX "
b)
Tu ai grija , tu sa scrii noul sector-Bucuresti corect ...
c)
Iar la  taxe,tu scrii 100% reducere+60noi (daca trebuie la redepunere >30zile)
d)
Tu ia grija sa faci copii xerox dupa chitantele-ocpib vechi in noul dosar., copii xerox dupa actele vechi, si o cerere scrisa de mana...cu stamplia..
e)Tu ceri confirmare la doamnele de la registratura..

Eu asa stiu.,eu nu ma pricep mai mult...
Daca totusi apar probleme, tu depui un nou dosar conform pasilor  a),b),c), d)..e)
si tu inregistrezi o cerere "catre Doamna Director OCPI-B",  in care scrii numerele de inregstsrare
noi+veche una copie xerox dupa chitantele..
Best regards....

Modificat de diagodose2009 (08-04-2014 18:29:22)

John Doe

TU ai o exprimare foarte ciudata...

Simona Maria

Buna...am apucat sa fac inainte sa citesc sfaturile ca eram presata de timp..intr-adevar am mers cu dosarul nou (pe sectorul corect) si l-am inscris online exact cum inscrii un dosar pentru prima data si cu mentiunea la Obesrvatii " Redepunere la dosar X din data X" si cu reducere de 100% si se pare ca a functionat. O sa revin cu informatii la termenul de solutionare, si va spun daca au mai fost probleme.