Main Menu

STATII TOTALE

Creat de adilaurentiu2006, Mar 23, 2006, 03:24 PM

« precedentul - următorul »

sebitopcad

sunt la inceput de drum in topografie si as vrea sa achizitionez o statie cat mai performanta la un pret de pana la 3000 euro?
poate cineva sa-mi faca o oferta?
va multumesc!

mihai_geodezu

Cumpar statie totala sh in jur de 4000 euro(de preferabil Leica)...Daca puteti sa ma ajutati ,va multumesc mult!.....

valil

nu mai am la banii astia

valil

daca-ti permiti ceva mai bun iti recomand ce am acum ... Leica TCR805 power cu toate accesoriile din cutie, nou-nouta

dora3mira

E vital sa investim in ceva de calitate si......ieftin, desigur! Nu pentru ca ne-am scumpi la tarate (vorba romaneasca 100% - sper sa nu strambe careva din nas pe tema asta!) ........pur si simplu cei mai multi dintre noi isi pun problema unor credite ipotecare numai si numai pentru a putea sa-si practice maseria in continuare , in conditiile impuse de reglementarile venite odata cu publicarea "Regulamentului de organizare si functionare a Ordinului Geodezilor din Romania si de exercitare a profesiei de geodez" ( vezi MONITORUL OFICIAL din 31 august 2007, nr. 601 ). Fara softuri cu licenta si fara aparat nu prea mai ai loc in bransa decat daca esti hotarat sa te angajezi pe "tarlaua" altuia, corect?!
Asa ca ..........vremuri bune sau ciudate.........functie de cel care priveste problema si unghiul din care o abordeaza, evident!
Firme ce va ocupati cu livrari de echipament topografic-geodezic-cadastral..........acum e momentul! Trimiteti oferte! Incercati sa ne captati atentia cu ceva care sa cuprinda preturile reale si oferta sa aiba incluse si softurile cu licenta de rigoare si verificarea metrologica si garantia incluse in pretul trimis spre a fi o reala tentatie pentru noi, topografii, geodezii, cadastristii sau cum mai vreti voi sa ne spuneti, numai incercati sa ne uimiti fiind atenti la detaliile de seriozitate caci la experienta pe care o avem in lucrul cu oamenii..........cei neseriosi sunt lesne de depistat!
Nu uitati ceea ce noi am invatat drept prima lectie in domeniul oferirii serviciilor si anume faptul ca : " clientii seriosi, stabili si de bun simt vin prin fostii clienti serviti ireprosabil!"
In rest.........vanzare buna !  http://www.3xforum.ro/img/smilies/rotfl.png">

Marius3

Buna ziua

Am o mare rugaminte,....doresc sa cumpar o statzie undeva la 3000E. Sunt la inceput de drum si nu prea am la dispozitzie un fond prea mare. Si asa ...cu greu am reusit sa strang si suma asta.

palmozes

vand statie totala geodimeter 510 N stare foarte buna cu toate accesorile
0742085300,  E-mail

436/581px  37.9KB

joker

vand statie totala leica tc1600. Pret 3300 euro. Relatii la tel 0767622592

bizfun

super oferta. Vand statie totala TOPCON GTS 229, 211, 212 second hand in stare buna la pretul de 2500 Euro negociabil. Urgent. 0723.173.193

ba12lu34

caut o zeiss elta 3 ...de preferat stricata...

viorycas

Ma intereseaza un manual de utilizare pentru statie totala Pentax R325NX

viorycas

Daca are cineva manualul de utilizare pentru Statia totala Pentax R325NX, va rog sa-l trimiteti pe adresa de Email  E-mail , sau modul de lucru cu aceasta statie, Multumesc

Longin

As dori parea voastra vis a vis de statiile totale SOUTH (fiabilitate, raport calitate pret)

geotop

cumpar statie totala ofer 2500 - 3000 Euro. astept oferte.

geotop

cumpar statie totala ofer 2500 - 3000 Euro. astept oferte.