HG 539 30 07 2013 - modificare art 3 Regulament organizare ANCPI

Creat de advex, Aug 08, 2013, 02:14 PM

« precedentul - următorul »

advex

MO 487/02.08.2013

GUVERNUL ROMÂNIEI
HOTĂRÂRE
pentru modificarea art. 3 alin. (1) din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.288/2012

În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 4 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/2013 pentru stabilirea unor măsuri privind asigurarea funcţionalităţii administraţiei publice locale, a numărului de posturi şi reducerea cheltuielilor la instituţiile şi autorităţile publice din subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Guvernului ori a ministerelor,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. I. - Alineatul (1) al articolului 3 din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.288/2012, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 894 din 28 decembrie 2012, se modifică şi va avea următorul cuprins:

,,Art. 3. - (1) Numărul de posturi aprobat pentru Agenţie şi unităţile subordonate este de 2.880."

Art. II. - Încadrarea personalului în numărul maxim de posturi aprobat şi în noua structură organizatorică se face de către Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi instituţiile subordonate în termenele şi cu respectarea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare.

PRIM-MINISTRU
VICTOR-VIOREL PONTA

Contrasemnează: Secretarul general al Guvernului,
Ion Moraru
p. Directorul general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară,
Grigore Vasile Marcel
p. Viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice,
Shhaideh Sevil,
secretar de stat
Viceprim-ministru, ministrul finanţelor publice,
Daniel Chiţoiu
Ministrul delegat pentru buget,
Liviu Voinea
Ministrul muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice,
Mariana Câmpeanu

Bucureşti, 30 iulie 2013.
Nr. 539.

Modificat de advex (11-10-2013 10:04:42)

Mit

2.880... scara planurilor cadastrale austro-ungare. Deci numarul nu-i ales la intamplare. ;)

Arhimede

Au dat afara amaritele de femei de serviciu si tin in continuare o armata de contabili si juristi(nu marefer la registratori sau asistenti) car nu fac nimic si basca mai au si bani pentru hrana 600 lei lunar(sae milioane)  (de parca merg la razboi ) adica cam cit salriul femeilor de serviciu aruncate din tren!! ,ar trebui sa le crape obrazul de rusine .RUSINE!!! :nebun:

John Doe

Daca asa este, probabil o sa externalizeze serviciile de curatenie. Nu conteaza cat va costa, important e ca acum au mai putini angajati. Chiar n-ati mai auzit de practica asta? Iar eficienta... e mai greu de masurat, nu se mai pune problema acum dupa efortul asta, toata lumea buna sta linistita in scaune.

heruvim

personal cred ca sunt exagerat de multi.
Sincer cred ca intr-un ocpi ar trebui sa existe 1 portar,o femeie de serviciu, 2 inspectori pentru verificari TOPOGRAFICE pe teren , 2 asistenti registratori si un registrator, honor director,contabil,ing sef.
Iar cu restul de bani as da iama prin politehnica si as angaja vre-o 5 -6 baietasi de la cibernetica cu care sa pun la punct un sistem de verificare automata prin internet a cererilor de intabulare,ca in orice stat civilizat, ca doar raspunderea e oricum a fraierilor de autorizati. :nod:

bad wolf

Mie mi se pare ca sunt chiar putine posturi.
ganditiva : 40 Ocpi-uri, nu mai stiu cate BCPI-uri , plus ANCPI. Serios cred ca sunt cam putine posturi.
Sper sa gasesc cararea corecta !

heruvim

...fireste ca daca ne-am intoarce in perioadele de glorie ale statului supraponderal ar trebui cam 6 angajati per fila...unul pentru verificarea calitatii hartieii,altul pentru umiditate,2 pentru cerneala si inca doi pentru supervizare......hai sa fim seriosi...un inspector bun(mai rar) poate aviza tehnic cca 100 de documentatii pe zi strict tehnic vorbind,chiar si in modul traditional si anacronic de a privi lucrurile tot nu isi au rostul atatia angajati.Hai sa folosim si noi  chestia asta numita computer cumulat cu internetul si sa facem ce fac toti civilizatii Europei....sa intram cu capul sus in lumea civilizata cadastrul TREBUIE sa se faca ON LINE,insa daca noi cei care am suferit si suferim cel mai mult din pricina celor multi lipiti de scaunele generoase pe la oficii,le gasim scuze si in compatimim, nu facem decat sa le cream premisele unui ANCPI la fel de inutil,obez si ineficient ca pana acum,HAIDETI SA DAM IDEEA - cadastru NUMAI ONLINE!!!!

Marian

Am fost cindva sa platesc o amenda de circulatie la finante. Stiti citi oameni din sistem mi-au luat banii? PATRU!!!!!. Unul mi-a luat procesul verbal, al doilea a printat chitanta, al treilea a luat-o de la imprimanta si a adus-o la al patrulea care mi-a luat banii. Totul in 5mp de birou.

adrianc

La muncă! nu la întins mâna.


goguletz

Si eu sunt un adept al ONLINE-ului, dar sunt constient ca informatia ajunge la aceeasi oameni. In plus, aceasta tehnologizare o sa produca un plus de confort pentru autorizati, insa pentru angajatii ANCPI/OCPI/BCPI o sa fie cam acelasi nivel de munca, poate chiar mai mult pentru ca sunt OBLIGATI sa tina evidenta si pe suport hartie. Si atunci probabil ei isi pun intrebarea: "Pai, eu cu ce ies din afacerea asta?".

bad wolf

Vizati frumos ! Si eu sunt pentru simplificarea intocmirii documentatiilor cadastrale, chiar sustin variantaon-lline, dar citi cu atentie atribitiile ANCPI, care chiar daca s-a schimbat denumirea din CNCGC in ce actuala s-a inmultit atributiunile si reuseste sa le indeplineasca cam 5%.

majoritate dintre noi isi pun problema doar a cadastrului. Gresit !

Dar asa cum , bine, spunea @ advex daca nu se reorganizeaza complet aceasta agentie si filialele din judete nu vom avea nici retea nationala, nici cadastru,nu vom avea nimic serios. Citi numai cu atentie cum au gandit sistemul de proiectie Stereo 2010 . In aceste conditii cadastrul romaniei va gata in mileniul urmator.
Sper sa gasesc cararea corecta !

John Doe

De acord cu toata lumea. Dar nu pot sa nu ma intreb de ce altii au reusit iar noi nu - asta fiindca prima data trebuie identificata problema, apoi gasita solutia.