Schimbare Categ Pasune in Arabil

Creat de gexU, Mai 29, 2013, 06:10 PM

« precedentul - următorul »

gexU

Buna, a facut cineva aceasta operatiune din 2011dupa ce sa dat legea 214 pana in prezent. Situatia ii in felul urmator, terenul este proprietate publica, a unei comune din el se dezmembreaza 20 ha si se doreste schimbarea categ din pasune in Livada.
Conform legii 214 nu se poate, eu va intreb daca si  cum se poate face? ms o zi buna

severcoman

cam ce raspuns ar trebui pentru aceasta problema : tu intrebi, dai raspunsul, apăi noi ce să mai zicem ?
uite: o hotarare de guvern crezi ca te poate ajuta ? (nu te astepta sa vina si la plantat! - ai scris livada, sau la arat-ai scris Arabil); schimba legea!

Modificat de severcoman (29-05-2013 16:02:36)

caditop

pai e ilegal ce vrei sa faci tu. La art 8 se spune clar: se folosesc strict pentru pasunat si faneata nu pentru plantat copaci.

severcoman

probabil dupa ce schimba categoria in Lv/A,  il schimba ulterior in CC, adica il pune in acord cu situatia reala.
(@caditop > lg. 214 este abrogata prin OUG 34/2013, in vigoare)

Modificat de severcoman (29-05-2013 16:32:22)

caditop

Nu stiam, uite cum afli lucruri noi. Da ce am zis se regaseste la art. 5.

Anton Pann

Am avut si eu o asemenea solicitare si am intrebat la OCPI Timis > Concluzia a fost ca FRIGE !!!!!!!!! Unde-i lege nu-i tocmeala.

Mit

Da, la Timis pt. lucrari de acest gen pt. imobile cu categ. de fol. Ps. se da respingere.

gexU

Io am intrebat, am vaz si eu ce scrie, eram curios poate poate era o portita ceva ce imi permite sa fac aceasta schimbare.
Dar cum bine zice Anton Pann, Unde ii lege nui tocmeala.