suprapunere schite

Creat de noname852006, Mar 04, 2013, 06:25 PM

« precedentul - următorul »

noname852006

cadastrele din zona mi lea verificat cineva de la ocpi imobilele sunt in intravilan vecinul are o suparafata mare pe care are 3 cadastre care nu ocupa toata suparafata

dora3mira

pentru noname852006
PFA-ul care v-a intocmit documentatia va poate da orice lamuriri solicitati.
In cadrul acestui forum sunt analizate solutiile cautate de colegii de breasla si ne este extrem de greu sa va initiem pas cu pas in multitudinea de probleme cadastrale pe care le intalnim.
O discutie colegiala intre inspectorul OCPI si PFA-ul respectiv pot duce la gasirea unei rezolvari.

severcoman

nu esti proprietarul si cel putin doi topografi ti au dat solutii, la care se adauga cele de mai sus; eu cred ca tu intocmesti documentatii cadastrale !
si ca sa ne convingi de cele mentionate aici, iata o solutie: depune o cerere prin care soliciti sa corecteze din oficiu lucrarile vecinului, iar cand ai raspunsul oficial, revino pe forum si posteaza-l ! (asa am rezolvat mai multe situatii)

noname852006

este strict proprietatea mea eu am terminat facultatea de cadastru dar nu profesez cadastrul mi-l face un prieten care se ocupa iar el insista ca si terenul vecinul trebuie masurat si totodata cadastrul reactualizat,iar pe mine ma interesa sa vad daca exista si alte cai fara a masura terenul vecinului ..........