Cadastru

Creat de Simona Maria, Ian 25, 2013, 02:29 PM

« precedentul - următorul »

Simona Maria

Am un teren intravilan cu 2 acte..unul de proprietate pe o suprafata de 300 mp si HCL cu drept de folosinta pentru suprafata de 2000 mp. Cum pot intabula dreptul de folosinta..nu stiu exact procedeul la hartogaraie ...in anexa 13 trec si primaria la cota parte .. Multumesc anticipat :)

caditop

S fac doua cf-uri.  Unul pe 300 mp pe proprietar si celalalt de 2000 mp pe uat apoi inscrii dreptul de folosinta.

Simona Maria

in cel de folosinta trec proprietar primaria cu drept de folosinta proprietarul meu...

caditop

Proprietar e uat comuna,  orasul etc primaria e un administrator.  Ulterior inscrii dreptul de folosinta.

Simona Maria

e un pic ciudat ca nu am mai facut astfel de lucrare...e pe bucuresti..si dreptul de folosinta cum il inscriu  direct in cf?

caditop

Intai faci dosarul pe bucuresti si dupa ce iese CF-ul ceri inscrierea dreptului de folosinta in CF.

Simona Maria

asta cu inscrierea am inteles-o...da anexele alea (1, 2, 5) cine mi le semneaza ..
 :rolleyes:

caditop

primaria, primarul.

Simona Maria

Multumesc frumos de consiliere:).., o sa vad ce o sa pot face ca e mai incurcata un pic decat problemele pe care le-am expus mai sus:)..zi faina

Mit

@aditop,

Atentie !!! Simona a spus ca are "un teren", nu doua. Deci pe acel top. se va intabula 300mp proprietate si 2000 folosinta.  :hi:

@simona,
faci o sg. lucrare daca-i vb. de un singur nr.top., anexezi HCL si se va inscrie si dreptul de proprietate si folosinta.

Anexele le semneaza si proprietarul si primarul.

vali_costea

Citat din: Mit@aditop,

Atentie !!! Simona a spus ca are "un teren", nu doua. Deci pe acel top. se va intabula 300mp proprietate si 2000 folosinta.  :hi:

@simona,
faci o sg. lucrare daca-i vb. de un singur nr.top., anexezi HCL si se va inscrie si dreptul de proprietate si folosinta.

Sustin solutia lui Mit, cu completarea sa faci anexa 5 pentru fiecare semnatar.

Simona Maria

Citat din: vali_costea
Citat din: Mit@aditop,

@simona,

Sustin solutia lui Mit, cu completarea sa faci anexa 5 pentru fiecare semnatar.

Multumesc frumos amandurora..da e vorba de un singur teren=300 prop si 2000 folosinta(totul imprejmuit )..si anexa 13..tabelul de miscare parcelara..la cota parte pt fiecare suprafata in parte..imi cam prind urechile..

vali_costea

Anexa 13
Proprietari                                               descriere
Ionica Gheorghe-300mp cota 1/1                proprietate
                        2000mp      1/1                folosinta

asa as trece eu.

Simona Maria

Citat din: vali_costeaAnexa 13
Proprietari                                               descriere
Ionica Gheorghe-300mp cota 1/1                proprietate
                        2000mp      1/1                folosinta

asa as trece eu.

si primaria de fapt uat....in dreptul la cei 2000...ar trebui sa aiba o cota parte

Anton Pann

nu prea inteleg intrucăt simona nu a dat datele clare despre proprietarul din Cf si folosintă.
Cineva trebuie sa fie proprietar pe intreaga suprafata - cine este ? . Apoi folosinta in favoarea cui este : a persoanei sau ........ Oricum nu merge cum a scris Vali intrucat cei 2000mp nu au proprietar . 
Ar trebui sa fie :
un singur top cu suprafata de 2300mp,
 proprietari :300/20300 persoana si 2000/2300 UAT in administarea CL ( poate sunt si date privind apartenenta la  domeniul public sau privat ) 
si daca folosinta de 2000mp este in favoarea persoanei, se inscrie dreptul de folosintă asupra 2000/2300mp in favoarea acesteia