Sistem de coordonate local

Creat de Simona Maria, Ian 11, 2013, 05:16 PM

« precedentul - următorul »

Simona Maria

am un extravilan care are cadastru in sistem local cu nr cadastral dar neinscris in cartea funciara...pot sa il inscriu direct in cf sau trebuie anulat cadastru si luat de la capat

Marian

Se inscrie direct in CF cu actele necesare(titlu, CI, Certif Fiscal etc...)

dtoni

Citat din: Simona Mariaam un extravilan care are cadastru in sistem local cu nr cadastral dar neinscris in cartea funciara...pot sa il inscriu direct in cf sau trebuie anulat cadastru si luat de la capat
depinde de la orificiu la orificiu. in mod normal tu ai trebuii sa faci o lucrare noua de prima inscriere in st 70 sau o lucrare de actualizare informatii si sa iti intabulezi terenul. eu zic sa vorbesti cu un inspector de la ospiciul unde vei depune lucrarea.... nu de alta dar sa nu ai surprize

Mit

Nu cred ca este vre-un OCPI care sa admita lucrarea in sistem local...

marius73

Se poate inscrie in cartea funciara cu documentatia cadastrala in original, actele de proprietate in copie legalizata si certificat fiscal.

dtoni

Citat din: marius73Se poate inscrie in cartea funciara cu documentatia cadastrala in original, actele de proprietate in copie legalizata si certificat fiscal.
Da, dar sigur va aparea o mentiune in CF referitor la sistemul de coordonate si atunci va trebuii intocmit un dosar de actualizare.

marius73

Da numai daca face dezmembrare sau plan topo,ceva ce trebuie avizat de ocpi, insa pentru vanzare nu este obligatoriu.

dtoni

depinde.... daca vanzarea cumpararea se va face cu ajutorul uni credit atunci banca sigur nu va accepta sistemul local...

Simona Maria

Multumesc pentru sugestii...Ca sa nu am surprize o sa intreb un inspector..da am mai patit sa merg la un inspector pt sfaturi ( pe care le-am respectat cu sfintenie), normal  lucrarea a picat la altul si am primit note de completare:)))

Simona Maria

Citat din: MarianSe inscrie direct in CF cu actele necesare(titlu, CI, Certif Fiscal etc...)

Nu e in Stereo 30..e un sistem de coordonate creat de inginerul respectiv in anul 2000

Mit

... adica e facut ca si cu ruleta, n-o mai lalaiti.

Simona Maria

Ceva de genu..deci actualizez cadastru si apoi intabulez

Marian

Citat din: Simona MariaCeva de genu..deci actualizez cadastru si apoi intabulez
Ca sa actualizezi iti trebuie extras CF. Cum il obtii daca nu ai intabulat??!!!!!! Mai gindeste-te!

vali_costea

Spune si localitatea unde este imobilul.....ca idee.

vali_costea

O idee simpla...ca sa nu ai probleme cu limitele cadastrului vechi , imobilul fiind neintabulat, cel mai bine soliciti anularea Nc si faci o documentatie noua.Succes!