granituire - ajutor

Creat de Titalela, Noi 14, 2012, 11:07 PM

« precedentul - următorul »

Titalela

Bună-seara,
Mă prezint ca reclamantă într-o acţiune in grăniţuire, care va putea dura la nesfarsit. Am nevoie de sfaturile unor profesionisti in domeniu. Am primit un raport de expertiza, care a fost refăcut. Primul raport a fost făcut profesionist. Expertul a depăşit limitele procesului.
Răspunsul la obiecţiuni a fost făcut la repezeală şi incomplet, în comparaţie cu primul. Să nu zic in bătaie de joc.
Pot cere un alt expert?
Ce să fac mai departe? 
Am posibilitatea să vă trimit scanat pe e-mail primul raport, obiecţiunile şi raportul refăcut. Pe care adresă de e-mail putem comunica?

Modificat de Titalela (14-11-2012 21:35:53)

John Doe

Explica putin care e problema. Altfel, la ce sa-ti dam sfaturi?

Mit

La ce ai mai deschis actiunea, daca anticipezi situatia ca nefavorabila pentru tine?

John Doe

Mentiune: când am pus eu intrebarea, postul (nemodificat) arata asa:

"Bună-seara,
Mă prezint ca reclamantă într-o acţiune in grăniţuire, care va putea dura la nesfarsit. Am nevoie de sfaturile unor profesionisti in domeniu."

De aceea am intrebat. Ceea ce scrie acum e ceva mai complet.

@Titalela: adresa de E-mail afisata pe forum nu permite atasamente. Ca sa poti trimite cuiva anume rapoartele, cere-i adresa de E-mail si trimite-o de pe mailul tau, sau incarca-l pe un site de transfer si posteaza linkul unde l-ai incarcat.

Titalela

Problema este ca trebuie sa ridic un gard. Vecinii se inmultesc ca iepurii si foamea este tot mai mare. Tot ei au tăiat pomii care erau, ca de altfel în tot satul, semne materializate ale limitei de proprietate şi au pus pari la noi în gradină pretinzând că până acolo este prprietatea lor. Iar vecinul din spatele parcelei lor si-a ridicat gard l-a indicaţiile pârâţilor, deşi ştia că nu este bine. Scopul pârâţilor a fost ca să recupereze suprafaţa astfel pierdută de la mine, adică de la părinţii mei, doi bătrânei care au muncit din greu toată viaţa lor, nu au aşteptat să primească de la stat sau de la cultul penticostal. Am ales să facem proces civil că ai lor copii au nevoie de cineva să-i ingrijescă cât de cât.
La fiecare măsurătoare pârâţii indică alete limite ale proprietăţii lor pentru derută. De aceea am considerat ca procesul poate dura până la nesfârşit.
Mă opresc. Am multe de scris. Oricum mulţumesc .

Mit

Ei pot sa arate in teren ce vor, iar expertul va trage concluziile si va propune solutia corecta.