GENERARE CP VERSIUNEA 2 0 2 3

Creat de dora3mira, Iun 04, 2008, 09:49 PM

« precedentul - următorul »

DorinMuresan

In zonele pe care lucrati voi se poate face o lucrare topo-cadastrala daca imobilul are categoria de folosinta altele? Sau mai intai trebuie sa faceti stabilire categorie de folosinta si doar dupa aceea se poate merge mai departe cu tipul de documentatie dorita?

Mit

Actualizezi aceasta ctg. de fol. odata cu lucrarea. http://www.3xforum.ro/img/smilies/hi.png">

noop

Sper ca cineva sa mareasca preturile la lucrari macar datorita faptului ca se scrie mult de la tastatura. sa nu mai vorbim ca ar trebuie sa fie minim 2500 - 3000 ron un cadastru facut corect.

nu intram in detalii ca ar mai trebui sa treaca sa cumpere si un soft, sa rectifice un aparat etc...

lautar

mo.nroe a scris:

Multumesc insa nu s-a schimbat nimic.

Ai reusit sa rezolvi problema?
Acum am si eu aceeasi problema, lipsesc butoanele de inainte
Daca cineva are o solutie as fi recunoscator

John Doe

@lautar: Incearca sa dezinstalezi aplicatia de tot si sa o instalezi iarasi. Poate fi o buseala de instalare, sau poate nu-ti sta bine in picioare Windows-ul. Eu am instalat-o pe mai multe calculatoare dar n-am avut niciodata asemenea probleme.

lautar

Multumesc.
Am incercat asta. Am dezinstalat, am sters si folderul ce si-l face aplicatia apoi. Am descarcat iar, run as administrator si nimic , de vreo 10 ori .
Mai incerc  http://www.3xforum.ro/img/smilies/mad.png">

John Doe

Atunci, incearca sa-ti instalezi versiunea anterioara de Generare CP; daca asta merge, ai kitul de instalare busit, mai descarca-l o data.
Daca nici versiunea anterioara nu merge, as zice ca e sistemul de operare.

Mit

Si eu am avut o astfel de problema tocmai pe un Win cu licenta. Am curatat si registrii si tot degeaba. Singura solutie dupa revolutie, o formatare si-nc-o instalare.

John Doe

Asa este. Degeaba ne baga ei in ceata cu tot felul de Windows si AutoCADuri, românul tot se descurca. Ar fi misto daca am putea sa le trimitem odata cu report error si injuraturile folosite, dar cred ca multe sunt intraductibile.

lautar

Mit a scris:

Si eu am avut o astfel de problema tocmai pe un Win cu licenta. Am curatat si registrii si tot degeaba. Singura solutie dupa revolutie, o formatare si-nc-o instalare.

Da. cred ca ma paste o formatare. Sper ca am un back up pe hardu extern

zamfy

Si eu am avut aceasta problema pe un laptop cu Windows XP si nici dupa reinstalarea Windows-ului nu a functionat. As recomanda sa instalezi alt kit de Windows, daca e posibil, nu acelasi pe care ruleaza acum PC-ul.
Butoanele din Generare CP sunt gestionate de framework.net a Microsoft. Inainte sa formatezi, incearca totusi sa reinstalezi asta, poate merge:
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=19" target="_blank">http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=19

John Doe

Da, asa cred si eu cu frameworkurile dar nu stiam sigur, de-aia nu am zis nimic.

Marian

Nu stiu daca postez unde trebuie. Am de facut niste exproprieri pt un obiectiv de utilitate publica coform Legii 255/2010. In cadrul documentatiilor ptr parcelele afectate trebuie facut cpxml-ul respectiv. Ce fac daca nu am la dispozitie CNP-ul proprietarului? Ati mai intilnit asa ceva?

John Doe

Nu la toate operatiunile e obligatoriu CNP-ul - de exemplu, la fisierele pentru aviz tehnic nu trebuie. Nu stiu de care operatiune trebuie declarata in CP in cazul tau, intreaba la OCPI.

zamfy

In cazul exproprierilor, mai intai intabulezi totalul daca nu are CF, iar apoi faci dezmembrare pt. terenurile afectate de expropriere, iar Statul roman devine proprietar pe lotul expropriat.