GENERARE CP VERSIUNEA 2 0 2 3

Creat de dora3mira, Iun 04, 2008, 09:49 PM

« precedentul - următorul »

John Doe

Gasesti niste exemple cu comentarii si pe forum, la sectiunea LISP. Si chiar functioneaza, nu fac exact ce vrea fiecare in parte dar comentariile le-am palsat tocmai ca sa poata fi intelese si modificate mai usor.

La Generare CP si eu am patit chestia asta, nu prea am idee de ce, cei de la IBM Romania sunt prea destepti pentru mine. Banuiesc ca e o eroare de program, uneori sare singur din balamale.
La fel face si cu numele autorizatului, daca ai scris un fisier cu alt nume ti-l arata tot pe ala din setarile de pe calculatorul pe care deschizi fisierul. Si daca si salvezi, ti-l schimba.

Sau poate asa mai fac si ei un ban in plus cu respingerile, ca sunt bugetari si le tot taie astia din fonduri ca sa faca cadastru general...

zamfy

kod a scris:

Din pacate, orice program cat de mic si penibil, are un modul, o posibilitate de feedback, de a trimite erori, pareri , sugestii celor care au conceput programul, astfel incat la urmatoarele actualizari sa se tina cont de ele.
Dar, tot din pacate nu este cazul de fata, ce sa mai vorbim ca este de interes national ... http://www.3xforum.ro/img/smilies/uimit.png">

Asta ar fi un lucru bun pentru ca in loc de sugestii, si-ar fi primit mai mult injuraturi si invective...
Astazi mi-au iesit primele lucrari de la OCPI care au avut CP-uri generate automat. Pana la urma ma bucur ca au folosit xml-ul, este usor de generat din lisp. Numai bine!

John Doe

Am mai observat ceva: se permite ca suprafata din masuratori sa fie cu 2% (inclusiv) mai mare sau mai mica decat cea din acte si e bine. Si se cere sa rotunjim suprafetele la metri patrati - pana aici e bine.
Si inteleg eu, ca suprafata aia rotunjita la metri patrati trebuie sa intre in cei 2% dar programul Generare CP nu mai rotunjeste nimic, calculeaza cu zecimale cu tot (nu stiu cate) si da o atentionare.
De exemplu, daca in acte am 100mp si eu am masurat 97.999 mp rotunjesc la 98mp si e ok dupa capul meu, dar Generare CP ma atentioneaza ca nu e corect. Mai departe nu stiu cum este, o sa depun vreo doua lucrari asa sa vedem. Stie cineva mai multe?

zamfy

Am avut si eu astfel de cazuri si toate lucrarile mi-au fost receptionate de OCPI daca se incadrau in 2% la diferenta de suprafata, indiferent de avertizarile lui Generare CP.

John Doe

Sper ca si cei de la OCPI-ul meu vor proceda la fel... oare n-am putea sa ne angajam part-time la ANCPI ca beta-testeri? dar probabil nu sunt fonduri...

mo.nroe

Buna ziua,
Am cercetat paginile anterioare insa n-am gasit problema mea. In Win 7 pe 32, oricum as instala versiunea 2.78, la import dxf imi lipsesc butoanele "inainte" "anulare" etc. La setarile de compatibilitate, in 640x480 apar, insa nu mai incape mai nimic in ecran. Are cineva idee ce pot face?

Mit

Mie mi se intampla pe unul dintre calculatore cu XP-ul !!; l-am dezinstalat, am curatat registrii, l-am reinstalat si... tot degeaba.  http://www.3xforum.ro/img/smilies/uimit.png">

John Doe

Poate ai ceva erori de la descarcarea kitului de pe Net.
Poate ai ceva restrictii din Windows, de genul User Account sau te miri ce.
Poate nu-ti sta foarte bine in picioare Windowsul, cine stie ce-a crapat si pe unde. Calculatorul poate sa-ti mearga, dar daca nu-ti face toate chestiile ca lumea trebuie reinstalat sistemul de operare, nu stiu alta solutie.

adrianc

Cand instalezi pe windows 7, pe langa dezinstalarea versiunii anterioare, rulezi instaler-ul cu click dreapta -> "Run as administrator" si programul la fel click dreapta pe icon si "Run as administrator". Windows 7 are o protectie pe directoarele de Programe Files.

La muncă! nu la întins mâna.

adrianc

Daca nu vrei sa dai tot timpul click dreapta, poti sa mergi la Properties si sa bifezi optiunea:

368/523px  45KB

La muncă! nu la întins mâna.

mo.nroe

Multumesc insa nu s-a schimbat nimic.

cristea

Stie cineva cum apare in CP la imobile, date textuale, categoria de folosinta:altele???
Tot ii dau sa-si actualizeze dar nu se intampla nimic.
Am un amic care zicea ceva ca ar trebui desc de pe site-ul ANCPI un fisier care ar trebui sa-l inlocuiasca pe altul in partitia si folderul unde se afla instalata aplicatia.
Ma poate lamuri cineva???????????????????

Mit

Pur si simplu, nu exista in CP; dar in E-terra, da.
Nu te-ai prins ca oamenii de la "pupitru" sunt ocupati cu ale lor? http://www.3xforum.ro/img/smilies/mad.png">

cristea

Ba sa stii ca se poate face sa apara si in CP.dar nu stiu cum
Se pare ca trebuie inlocuiti ceva registri din program.Am sa mainteresez la colegul meu.Totusi pana dau de el mie i-mi cam trebuia sa zic asa.
Dar cum aflu ceva o sa scriu

John Doe

In fisierul CP nu mai apare fiindca aplicatia "Generare CP"  actualizata nu mai contine si categoria asta de folosinta.