Statie totala LEICA TS 06 FABRICATIE 2011 ACCESORII INCLUSE

Creat de Ion, Aug 30, 2012, 02:35 PM

« precedentul - următorul »

RDG

ok..scuze de interventie ! daca topograf =autorizat ancpi si inginer constructor= muncitor in santier atunci o sa stau in umbra ca si pana acum ..doar ca nu inteleg de ce tre sa faca cineva reguli in rubrica de vanzari a cuiva de pe un forum public. eu personal mi-as dori ca toata tara sa vanda echipamente de orice fel aici ca sa am eu de unde alege. (cand zic echipament ma refer la nivele pt ca o statie totala ar fi prea complicata pt nivelul meu de inteligenta!!!)
Citat din: razvan_protelcoNu am ce serial sa astept, pentru ca nici telefonic nu mi s-a comunicat... decat "va sun eu mai tarziu ca nu sunt statiile la mine"...si apropo d-le RDG , forumul este pentru topografi nu pentru muncitorii de pe santier! Stima colegilor! :rotfl:
:zzz:

Modificat de RDG (29-09-2012 02:26:22)

bad wolf

Nimeni nu trebuie sa faca reguli in aceasta rubrica.
Oricinee este liber sa posteze de doreste sa vanda la pretul pe care il vrea, daca vinde sau nu e alta problema.
Oricine poate sa incerce , in mod decent sa negocieze pretul.
Nimeni nu poate sa puna conditii.
Toti trebuie sa avem un limbaj decent, in caz contra vom fi obligati sa restricionam accesul(prin banare) acelor useri care nu respecta regulile forumului.
Sper sa gasesc cararea corecta !

gude2008

vreti ordine in meseria asta???
eu zic sa-si vanda omul frumos sculele la talcioc, fara serial
cat despre RDG, eu nu am nimic cu tine ca esti constructor, dar asta cica e un forum al "topografilor"
cat timp o sa promovam furtul intrumentelor o sa ne ducem dreaq!!, asa ca sunt al dracului de acord cu niste regule de vanzare!!

Ion

Domnii de la '' militie'' va astept sa veniti personal sa va dau seria sa vedeti ca nu e 'FURATA'  ptr ce sa va dau eu seria pe forum sau la telefon? S-o foloseasca altii?  Acum vand si echipamente furate.  ABIA ASTEPTA CONCURENTA SA SE IA CINEVA DE MINE CA TARE MA MAI URASC UNII CA DIN 4 leica NUMAI AM DECAT UNA, si culmea domnule concurent ,toti si-au facut verificari la statii,si iar Mai culmea nu sunt FURATE ! Sincer imi pare rau ca nu am vazut la timp comentariile sa va raspund. Pana atunci spor la cautat serii la TRACTOARE ROMANESTI DACA STITI UNDE SUNT

Ion

Toti vanzatorii sa puna serial no la vanzari si promit ca o sa pun si eu neintarziat.Dar daca ma gandesc Mai bine,o sa vedeti in rubrica VANZARI numai nivele optice , asta daca nu o sa cereti seria si de la ele :x

gude2008

Citat din: valy_toayeDomnii de la '' militie'' va astept sa veniti personal sa va dau seria sa vedeti ca nu e 'FURATA'  ptr ce sa va dau eu seria pe forum sau la telefon? S-o foloseasca altii?  Acum vand si echipamente furate.  ABIA ASTEPTA CONCURENTA SA SE IA CINEVA DE MINE CA TARE MA MAI URASC UNII CA DIN 4 leica NUMAI AM DECAT UNA, si culmea domnule concurent ,toti si-au facut verificari la statii,si iar Mai culmea nu sunt FURATE ! Sincer imi pare rau ca nu am vazut la timp comentariile sa va raspund. Pana atunci spor la cautat serii la TRACTOARE ROMANESTI DACA STITI UNDE SUNT

imi cer scuze pt subintelesul mesajului, e vina mea ca l-am postat in anuntul tau, da ai dreptate cu postarea seriilor ca le pot utiliza si altii, ba chiar poti sa=ti inregistrezi instrumentul cu un serial.

ideea e ca promovarea instrumentelor furate nu e buna, dar din pacate sunt foarte multi care vor cumpara instrumente furate cu buna stiinta.

razvan_protelco

da, dar si sa te duci cateva sute de km cu masina sa vezi o statie si cand bagi seria pe net sa observi ca apare "stolen equipement"...nu iti prea vine a rade..pentru cine nu ma crede putem discuta pe privat

Ion

Sa vandut si aceasta . Rog inchiderea vanzarii!! :finger: Concurenta