extravilan-suma suprafetelor TP este mai mare decat suprafata solei

Creat de topotrif, Aug 19, 2012, 06:14 PM

« precedentul - următorul »

bad wolf

Sper sa gasesc cararea corecta !

Mit

In TP sunt trecuti vecinii?
Da.
Ca atare, o sola este marginita de elemente tari din teren: HCn, DE, DJ, DF, HR, HPr, etc. Daca tu te invecinezi cu aceste elemente care nu-si schimba pozitia peste noapte, si daca suprafata delimitata de ele este X, de unde sa-ti dau eu diferenta pana la Y (cat este suma suprafetelor din TP) ?
Ca atare, suprafata se diminueaza proportional cu cea din TP.
Daca ala (aia) nu semneaza, n-are de unde sa primeasca diferenta de suprafata, pt. ca in TP al ei sunt scrisi clar vecinii. "De unde nu e, nici Domnul nu cere".
Tu cand faci o lucrare de intabulare nu predai si conturul solei, unde cu un simplu click avizatorul vede cat e S.mas., iar pe tabelul parcelar scrie clar suprafata din acte? Cum poti sa-l intabulezi pe ala cu suprafata din TP?

topotrif

DA,are vecini in TP,unul din ei are PAD si intabulare pe suprafata din titlu.
Clientul meu este de acord si cu suprafata "usturator" diminuata,dar mai sunt cel putin 40 de proprietari de la care trebuie obtinuta declaratia pentru diminuarea suprafetei.Si daca cei 40 de proprietari,prin absurd vor fi gasiti toti acasa,nu in Spania,cati credeti ca vor accepta diminuarea suprafetei daca ei au vecini care si-au intabulat suprafata din tp?

topotrif

Ce-i cu tabelul parcelar?
Cine il intocmeste? Daca autorizatul,de unde se "inspira"?

s_mihai0481

In toate cazurile pe care l-am avut nimeni nu a dat declaratie de diminuare. Ar trebui sa-i trimitem pe toti la tribunal sa se constate ca ce? Nici nu mi se pare cinstit ca omul sa renunte la suprafata pentru ca comisia (cacofonie intentionata) locala a improprietarit fara sa iasa in teren sau in unele cazuri la noi a iesit cu capra-calul de 1.8 m in loc de 2 m. Pri-manaria ar trebui sa despagubeasca oamenii....parerea mea!

PS: si cu vecinii am avut multe cazuri , pe harta erau vecini dar pe titlu nu.

Modificat de s_mihai0481 (22-08-2012 20:38:59)

topotrif

Dupa cum am observat,pe suprafata intreaga a tarlalei au fost emise TP de RECONSTITUIRE.In plus ,au mai fost emise TP pentru CONSTITUIRE.Cei cu constituire au fost destepti si au intabulat inainte."Fraierii" cu reconstituire se inghesuie acum.