Trecere CF in intravilan

Creat de vadan.mihai, Aug 13, 2012, 05:26 PM

« precedentul - următorul »

vadan.mihai

Am un teren trecut recent in intravilan de catre primarie, dar pe CF este extravilan. Proprietarul vrea ca pe CF sa fie trecut intravilan pt a usura vanzarea acestuia.

Cum se procedeaza, ce documentatie trebuie facuta?
 Din cate am inteles de la proprietar indentificarea CF nu s-a putut face cand si-a facut prima intabulare.
   Terenul apartine de BCPI Cluj.

Modificat de vadan.mihai (13-08-2012 14:28:30)

dtoni

primaria ar trebuii sa faca o adresa catre OCPI prin care sa o anunte ca terenul respectiv este in intravilan conf. puz abrobat. pe scurt aceasta este procedura.

vali_costea

Din pacate primaria nu binevoieste a face acest lucru, asa ca proprietarul interesat trece la treaba.Unele Bcpi-uri accepta o simpla adeverinta de la primarie ca respectivul imobil a fost trecut in intravilan prin HCL nr./data si se noteaza pe cartea respectivului imobil.Daca Bcpi Cluj nu iti accepta ca si notare, intocmesti documentatie de actualizare date imobil, iar documente extras+ adeverinta si depui la Ocpi.
Succes.

DorinMuresan

Exact astazi am depus o astfel de lucrare pe targu mures si am depus cereri semnte, C.F., buletin, adeverinta de la primarie, copie dupa hotararea consiliului local in conformitate cu originalul cum, ca P.U.G.-ul a fost aprobat, 3 P.A.D-uri si fisier dxf+Cp. Sper sa fie bine...

danutza

Nu era de-ajuns sa depui actele numai la CF? fara PAD.

vali_costea

Ilfovul primeste cum am mentionat mai sus, la giurgiu au spus ca trebuie doc. prin cadastru cu adeverinta.

overlinex

la fel am si eu o lucrare unde proprietarul plateste impozit pe teren la primarie cum ca terenul este in intravilan, dar primaria nu vrea sa-i dea adeverinta ca terenul este in intravilan fara plan de incadrare in zona si plan de situatie vizat de ocpi...am depus fara adeverinta si acum astept sa vedem  ce se intampla

vali_costea

overlinex

da ma astept la asta....dar sunt curios sa vad ce imi cere

overlinex

am primit referat care suna in felul urmator: nu am trecut vecinii si ca pentru lamurire trebuie sa duc un plan de situatie pe baza caruia sa intabulat terenul cu numaru topo respectiv