Nu stiu cum sa fac CP pt o pasune

Creat de myt, Mai 03, 2012, 05:30 PM

« precedentul - următorul »

myt

Buna ziua , va rog sa ma ajuta-ti cu explicatii pt cp la o pasune , eu fac inscriere pt o suprafata de teren in devalmasie .

John Doe

myt

nu stiu la ce operatiune sa bag lucrarea

John Doe

La prima inscriere cred, daca nu e altceva. Ai si tutoriale pe site-ul ANCPI, instructiuni... te-ai uitat?

myt

pai nu gasesc nicaieri, ,eu am colectiva la pasune , deci am nr cad si nu poate fi prima intabulare

myt

la unitati individuale e vorba doar de constructii

Mit

Actualizare date imobil.
Dar nu prea inteleg ce-i cu colectiva aia...
Dar in Romania mori si nu le-ai vazul pe toate.

myt

pasunea fiind in devalmasie a primit un nr cad , ex 848 iar acum fiecare parcela individuala primeste nr cad ex 848/1, 848/2 s.a.m.d. , problema e la CP

Marian

Nu se mai dau demult numere cadastrala cu /1, /2. Probabil ca e o dezmembrare ordinara si ar trebui sa fie f simplu.

Mit

Corect atunci. Dezmembrare imobil.

myt

pai cum sa fie dezmembrare daca eu fac prima intabulare pentru o parcela aflata in devalmasie si exista fisa colectiva pentru intreaga pasune care a primit nr cad

Mit

Pai colega, in urma documentatiei de dezmembrare o sa fie fiecare parceluta cu nr. cad. nou, cu suprafata ei si cu proprietarul ei. Notarul, in urma actului de dezmembrare si iesire din indiviziune va scoate n-spe CF-uri.  :hi:

John Doe

Da' de ce nu intrebi tu la OCPI? Ca eu nu mai pricep... e ca in bancurile cu Pacala.

ancka

nu cumva acea pasune a fost cumva in proprietatea ADS? Care la un moment dat si-a facut cadastru doar pe jumatate?Adica a obtinut numar cadastral fara a se inscrie in cartea funciara, iar ulterior  terenul cu pricina a fost cedat  in favoarea primariei, care la randul ei a pus in posesie!!??
daca asa sta treaba se rezolva relativ usor (depinde de OCPI):
1.obtii protocolul de predare primire dintre ADS si primarie
2.faci cerere de anulare numar cadastral la cererea primariei
3.faci documentatie de prima inregistrare

Sper sa te ajute ce am scris. :hi:

myt

voi intreba maine un inspector ,  voi posta solutia
dezmembrare nu e posibil din moment ce pasunea este in devalmasie, deci nu stii unde iti este parcela, nu este niici teren ADS , este pasunea comunala unde oamenii sunt propretari conform T P  in DEVALMASIE .