probleme cu intabularea unui teren

Creat de JErulz, Apr 12, 2012, 06:17 PM

« precedentul - următorul »

bad wolf

Citat din: adriancSunt de parere cu Anton Pann. Iei o adeverinta de la primarie, eventual iti pun si o stampila pe planul pe care l-ai postat si aici si vezi ce iese.
@bad wolf, acte pentru neproductiv de unde poate obtine, daca nu sunt prea indiscret.

Dupa cate am inteles eu neproductivul este inclus in t>P. ca si cand ar fiarabil, acesta este motivul pentru care am propus aceea solutie.

Dupa cate stiu eu, di experienta de zece ani in fonfunciar, de la nivel CLFF, CJFF si Sef Birou Fond funciar la un OCPI, un T.P. nu poate fi modificat printr-o adveri ta semnata de primar, ci doar in justitie.

Modificat de bad wolf (13-04-2012 23:06:48)
Sper sa gasesc cararea corecta !

Mit

Ar mai fi fost necesar detaliul privind vecinii din TP si din tabelul parcelar.
Primul pas ar fi sa vezi cum stai cu supraf. in tarla, poate acel NP a fost prins la mas. ca si arabil (acum stiu ca nea' beneficiaru' nu prea-i convine); cauta si schita de la punerea in posesie.
Partea cu dezlipirea nu cred ca prea merge pt. motivul de plus de suprafata care apare la prima lucrare (115%) si instanta direct; iar faza cu hartie de la primarie... depinde de OCPI cum vede treaba; deci niciuna nu-i 100%, dar pot fi incercate pe cheltuiala propr. si munca ta.
Poti incerca si a face conturul parcelei de 1 ha trecand pe langa si intorcandu-te la 1 mm distanta de NP ( ca la enclave); dar ramane totusi problema cu accesul la NP. Sa vezi unde-i bau-bau bagat daca tocmai acolo o fi putul pt. gazul de sist. :hi:

Anton Pann

Am gasit ceva ce cred ca este de studiat. Aici este si raspunsul corect .

http://www.ocpimm.ro/ocpi_web/specificatii/323647_07_08_2009.pdf" target="_blank">http://www.ocpimm.ro/ocpi_web/specifica ... 8_2009.pdf

Modificat de Anton Pann (13-04-2012 23:54:07)

Mit

http://www.ocpimm.ro/ocpi_web/specificatiii.htm" target="_blank">http://www.ocpimm.ro/ocpi_web/specificatiii.htm
"Pasi de urmat la inscrierea Mansardei unei constructii Condominiu in aplicatia E-Terra - Ghidulet" :uimit:

adrianc

Citat din: JErulzdeci inca odata subliniez .... pe titlu este o singura parcela de 1 ha... dar in teren sunt 2 , deoarece este un neproductiv pe aceasta tarla nu numai pe acesta parcela ... acest neproductiv se intinde pe mai multe parcele. Suprafetele ce au fost puse in posesie in acesta sola au exclus aceasta bucata de neproductiv... Sper ca am fost destul de explicit ... Va multumesc
@bad wolf, intelegi? In privinta adeverintei, nu trebuie sa modifice titlul. Am sugerat ca poate incerca asa.
La muncă! nu la întins mâna.

bad wolf

Citat din: adrianc
Citat din: JErulzdeci inca odata subliniez .... pe titlu este o singura parcela de 1 ha... dar in teren sunt 2 , deoarece este un neproductiv pe aceasta tarla nu numai pe acesta parcela ... acest neproductiv se intinde pe mai multe parcele. Suprafetele ce au fost puse in posesie in acesta sola au exclus aceasta bucata de neproductiv... Sper ca am fost destul de explicit ... Va multumesc
@bad wolf, intelegi? In privinta adeverintei, nu trebuie sa modifice titlul. Am sugerat ca poate incerca asa.

Eu inteleg, dar daca neproductivul a fost exclus atunci ar fi trebuit sa fie doua parcele de arabil, ori daca este numai una nu iteleg cum ar fi putut sa fie exclus neproductivul sau cum a trecut acest T.p.la veificari inainte de scriere.Dar nu mai mira mimic , am mai vazut de astea si cum am cativa ani decand nu mai lucrez pentru OCPI dar am lucrat cate ceva pentru cNADNR pri mai multe judete si am vqazut destul de multe si nu ma mai surprinde nimic din tot ce semneaza conducerea ANCPI.
Asaa ca : Succes tuturor si Paste Fericit !

Modificat de bad wolf (14-04-2012 16:34:17)
Sper sa gasesc cararea corecta !

JErulz

salutare .... am rezolvat problema, pana la urma am facut 2 documentatii si am scris in memoriu de ce se fac 2 doc. , in planul parcelar este doar o singura parcela ... cei de la primarie nu vor sa dea nici o adeverinta ... parca le ceri bani imprumut :)) Inca odata va multumesc pentru raspunsurile voastre au fost de mare ajutor.