RGN de clasa A B C si D

Creat de justinmeal, Mar 22, 2012, 12:12 AM

« precedentul - următorul »

justinmeal

"
La nivel national, actuala retea de statii GPS permanente incluzand un numar de 47 statii, constituie noua Clasa A a RGN. Pe baza materializarii in teren si a determinarilor GPS realizate in anii 2003 si 2004, ANCPI a realizat si Clasa B a RGN, care include un numar de circa 300 de puncte. Atat Clasa A, cat si Clasa B a noii RGN au fost determinate in sistem ETRS89, fapt care creeaza premisele implementarii oficiale a acestui sistem de referinta in Romania.

RGN de clasa A, B, C si D (statii GPS permanente si/sau puncte bornate cu determinari GNSS), ale caror coordonate sunt disponibile la Fondul National Geodezic si Oficiile de Cadastru si Publicitate Imobiliara.
"

unde se gasesc punctele astea ? ...B,C,D ?

Mit

Pe site la Rompos la sectiunea "Romanian GNSS Network" poti da jos reteaua. Foloseste IE, nu Mozilla. La OCPI (cel putin la Timis) nu sunt disponibile. Poti face cerere la OCPI, platesti si ei inainteaza catre FNG.  :hi:

justinmeal

Nu merge nici cu IE...

Citat din: MitPe site la Rompos la sectiunea "Romanian GNSS Network" poti da jos reteaua. Foloseste IE, nu Mozilla. La OCPI (cel putin la Timis) nu sunt disponibile. Poti face cerere la OCPI, platesti si ei inainteaza catre FNG.  :hi:

Mit

da-mi e-mailul tau pe PM si-ti voi trimite.
Ca sa vizualizezi , trebuie sa ai instalat Design Review de la Autodesk.

scootergts

vezi aici http://www.mediafire.com/?4hihfl6n5i7u6m1
l-am pus din dwf in dwg, sa fie mai simplu

justinmeal

multe puncte B,C sunt pe movile

daca nu se poate ajunge la movila, ce e de facut ?

RTK nu poti sa faci, ca iti trebuie neaparat static...

? :rolleyes:

adrianc

Mai exista si clasa AA formata din 5 statii.
justinmeal achizitionezi inregistrari de la ANCPI?
La muncă! nu la întins mâna.

justinmeal

care sunt cele 5 AA ?

teoretic ar trebui ca ptr fiecare masuratoare sa stationam pe 2 movile, in cazul in care folosim puncte B,C(conform Deciziei nr. 1 privind mas. GPS)... s-ar face coada la movile!

de ce sunt atat de putine puncte noi ?

adrianc

BUCU, BACA, BAIA, COST si DEVA.
Ideea e sa le faci vanzare la inregistrari gps
bornele costa bani  :rotfl:
La muncă! nu la întins mâna.