referat completare

Creat de my_djin, Feb 22, 2012, 08:09 PM

« precedentul - următorul »

my_djin

Am un referat de completare la OCPIB, stie cineva cum pot incarca un CP la referat pe eterra ?

djxhouse

mergi unde ai depus lucrarea, duci frumos cp-ul, si acolo ti se va incarca CP-ul pe E-Terra.
 :hi:

vali_costea

Citat din: my_djinAm un referat de completare la OCPIB, stie cineva cum pot incarca un CP la referat pe eterra ?
Mergi la sectiunea de depunere dosare, apoi mergi la meniul de cautare si cauti lucrarea dupa nr. de inregistrare, in sectunea de cautari o sa iti apara lucrarea ta, dai dublu click pe ea , te redirectioneaza spre pagina de incarcare normala, acolo in dreapta jos gasesti un buton pe care scrie referat, il accesezi si iti incarci fisierul cp + alte date care mai ai nevoie.Cam asta e procedura, nu am avut de cat un referat si sper sa fi tinut bine minte procedura, as fi incercat si acum cu un nou referat dar din pacate nu pot accesa, e trecut de ora 20.
Daca nu te descurci, mergi in pasaj la baiatul de la xerox si te ajuta el.

vali_costea

Citat din: djxhousemergi unde ai depus lucrarea, duci frumos cp-ul, si acolo ti se va incarca CP-ul pe E-Terra.
 :hi:
Noi astia de la Bucuresti suntem mai cu mot , noi facem depunerea pe internet, nu mergem cu cd ul in mana :rotfl:

my_djin

Multumesc pt ajutor.
Asa am facut si eu dar cand incarca noul cp imi da "error"

vali_costea

Verifica cp ul,poate nu ai completat un camp,poate nu ai selectat serviciul care trebuie, incearca cu selectie multipla cp, cine stie poate merge, incearca cu alt browser :(

djxhouse

ah. ok ... nu stiam ca in buc e altfel :D  :hi:

John Doe

Am impresia ca de ieri (miercuri 22 februarie 2012) nu se mai accepta fisiere CP versiunea 11, trebuie obligatoriu 12 dar n-a zis nimeni nimic inainte. Cica s-a schimbat ceva la RGI si numai asa mere.
Si mai am impresia ca cel mai sigur este sa dezinstalati versiunea 2.78.11.xxx nu s-o actualizati, si sa instalati din nou versiunea 2.78.12.xxx , ca altfel pot aparea surprize, de exemplu: fisier CP facut cu versiunea 2.78.10, deschid cu versiunea 2.78.12 actualizata de la 2.78.11 de pe ftp-ul ANCPI, sus in bara de stare la program scrie versiunea 2.78.12, la "Ajutor" -> "Despre..." scrie versiunea 2.78.11 iar in fisier scrie, fizic, versiunea 2.78.10 iar la "Validare" zice ca e absolut OK.

djxhouse

John Doe   asa e si la mine.. am versiunea 2.78.12   dar cand dau la  despre apare 2.78.11  :uimit:
cat despre versiunea 12. la noi se cerea deja a 2 zi cum a aparut pe site versiunea de 12.
si imi accepta CP-ul cand sunt incarcate

John Doe

Deci, daca pleci catre OCPI cu un dosar sa-l depui despre avizare, daca cumva s-a actualizat CP-ul câ timp erai tu pe drum, te intorci inapoi acasa sa ti-l actualizezi si o iei de la inceput. Misto. Caragiale era mic copil....

bradu13

laptop + net . si la versiunea .12 verifica si starea autorizatiei executantului.

Alexame

Salut, ma confrunt si eu cu aceeasi problema, nu pot depune referatul de completare la o lucrare.

Toate bune ma loghez, dau cautare dupa numarul lucrarii, dau vizualizare dosar -intru in zona unde se completeaza datele dar in coltul din dreapta NU ESTE ACTIVA FEREASTRA REFERAT, desi scriptic in datele despre dosar scrie nota de completare. De asemenea nu se poate modifica nimic pe acea pagina.

Daca se poate sa mai reia cineva pasii, multumesc anticipat

Modificat de Alexame (28-02-2012 18:40:53)

vali_costea

Citat din: AlexameSalut, ma confrunt si eu cu aceeasi problema, nu pot depune referatul de completare la o lucrare.

Toate bune ma loghez, dau cautare dupa numarul lucrarii, dau vizualizare dosar -intru in zona unde se completeaza datele dar in coltul din dreapta NU ESTE ACTIVA FEREASTRA REFERAT, desi scriptic in datele despre dosar scrie nota de completare. De asemenea nu se poate modifica nimic pe acea pagina.

Daca se poate sa mai reia cineva pasii, multumesc anticipat
in situatia cand nu este activat butonul referat, iar tu ai ridicat referatul, trebuie sa mergi unde ai ridicat referatul si sa mai opereze odata in sistem.

dayquil

de cand sunt valabile cele 5 zile pentru solutionarea un referat? de cand il primesti acasa prin posta sau de cand a fost postat pe internet la verificare stare cereri?

diagodose2009

Citat din: dayquilde cand sunt valabile cele 5 zile pentru solutionarea un referat?

Eu zic, ca au scazut numarul de lucrari de cadastru ,iar inspectori ,nu mai au ce face..
Inspectori, inainte fiind foarte ocupati , termenul era de 10zile...

Mare - ATentie: daca inspectorul  nu are dosare in lucru,controleaza lucrarea de cadastru la sange,
si cauta erorile de scriere...SI asa a cazut ghinionul pe capul topografului...

Da, 5zile, dar unii inspectori sunt drastici: unele lucrari de cadastru trebuie sa fie
"perfecte" si fara greseli........

:nod:

Modificat de diagodose2009 (07-03-2013 11:58:43)