Intabulare locuinte

Creat de gina, Ian 05, 2012, 03:29 PM

« precedentul - următorul »

gina

Salve,

Am o problema care trebuie sa o rezolv: am doua case:
1) una este o extindere din 2002, cu autorizatie de constructie de la primarie, platesc impzit pe situatia actula  deja din 2002, dar nu am reusit sa o intabulez.

2) Tot  pe acelasi  tern, exista de anii multi un grajd, pe care eu l-am modificat acum 5 anii, cadea in bucatzii, asa am facut o bucatarie de vara( si pt iarna....)
cu toate utilitatile, aceasta nu are nimic, nici autorizatie, nimic de nimic,  eu am cumparat acum 10 anii aceste case si amindoaua existau de anii. Cum sa fac sa o pun in cadastru si pe asta? sau sa o las asa...cum imi convine....????

Multumec mult si astept raspunsurile dumneavoastra cu nerabdare!!!!
   o zi buna Gina.

george75m

pentru extinderea din 2002 este nevoie de autorizatie de constructie si proces verbal de receptie
pentru celalta constructie care este fara autorizatie, daca nu a fost extinsa ci doar au fost aduse imbunatatiri fara a fi modificata amprenta la sol, fiind considerata anexa se poate completa in CP ca anexa locuibila, iar daca nu este suficient se poate obtine un Certificat de urbanism pt. schimbare de destinatie.Aceste operatiuni vor fi cuprinse intr-o documentatie de actualizare

vali_costea

Pentru constr. noua este nevoie de aut. de constr. si p.v. de receptie cum a fost mentionat mai sus, cu documentatie de actualizare-inscriere constructie-.
Pentru cea veche incearca cu un Certificat de atestare a edificarii constructiei, aici depinde de primaria pe raza careia se afla imobilul tau.Mai bine intabuleaza-le pe amandoua,mai ales daca platesti impozit. :hi:

nicu1000

Prima constructie: documentatie de inscriere extindere constructie.
A doua constructie nu se pot intabula fara Autorizatie de construire, deoarece a fost edificata acum 10ani (2001) si nu pot intabula decat constructiile edificate pana in 2000 fara autorizatie.