Rectificare suprafata in minus

Creat de rdhoratiu, Oct 28, 2011, 02:43 AM

« precedentul - următorul »

rdhoratiu

Am depus o documentatie la OCPI SIBIU de rectificare suprafata in minus si am primit un referat de completare in care mi se cere citez: " sa refac documentatia astfel incat suprafata din act sa fie egala cu cea din masuratori". Mentionez ca suprafata din CF este de 574 mp si cea masurata de 507 mp. Ma poate ajua si pe mine cineva cu o sugestie. Am depus impreuna cu documentatie si declarataia autentica a proprietarului data in fata notarului cum ca e de acord cu modificarea suprafetei in minus. Sincer nu sti ce sa fac. Cum sa corelez suprafata din act cu cea din masuratori ca nu am cum..... :uimit: Va rog ma poate ajuta cineva cu o sugestie. Va multumesc.

cristi_gav

djxhouse

mergi si vorbesti cu inspector care ti-a dat referatul

cristib

aici in bihor am mai avut asa problema...deci daca sa dat declaratia..inseamna ca proprietarul a renuntat la suprafata...deci la suprafata din acte sa va trece suprafata din masuratori

Mit

John Doe

Fa o adresa inapoi si intreaba in baza a ce act si articol ti-a dat completarea.

vali_costea

dora3mira

Recapitulam !
Ai masurat si ai gasit o suprafata mai mica decat in acte, corect?!
Clientul tau este dispus sa renunte la suprafata care nu se regaseste fizic in urma masuratorilor si accepta sa dea o declaratie in acest sens, da?
Eu zic ca ar fi cazul sa ii arati inspectorului cu pricina Ordinul 785 din 2011 unde la art 10 se precizeaza ca art 25 din O634 din 2006 se modifica conf. alin 1 a)
Poti intra in audienta la directorul OCPI pentru a solicita rezolvarea conform legislatiei. Posibil inspectorul - numit mai nou - consilier - inca nu este la curent cu modificarile EXISTENTE - ca atare, poate ii pune in vedere directorul sa mai puna mana un picut pe legislatia pe care ar fi trebuit sa o cunoasca fara ezitare...