Fara fotografii la documentatiile cadastrale din extravilan - semnati

Creat de bstcad, Oct 20, 2011, 12:04 PM

« precedentul - următorul »

John Doe

Multe ar fi de pus la punct... daca nu ne-ar mai incarca si cu aiureli (gen poze pe extravilan), poate ar fi mai usor sa punem la punct macar ceea ce ar trebui de fapt - de exemplu chestiunea cu bornele. Acum, suntem ca la un bâlci, nu mai stii care-i stanga si care dreapta, dar o pâine trebuie sa manânci.

Mit

Domnilor moderatori,
Ce-ati scris dvs. acu', eu am postat de cand a aparut chestia cu suprapunerile virtuale.
Strangi din dinti cand cate unu sau una iti spun cu nonsalanta cum c-a gresit la calculul retrointersectiei. Bine, bine, dar cu 3m?

bad wolf

Am citit , foarte intersat postarile de pe aceasta pagina , mai ales.
Si va sugerez sa cititi cu atentie ord 107 al pres. ANCPI si sa vedeti care categorii de autorizati au voie sa faca indesiri de retea topografica sau geosezica.
Si nu uitati ca si intersectiile de orice fel fac parte tot din operatiile de indesire de retea.
De asemenea  determinarea GPS este tot operatie de realizare a retelei topografice sau geodezice.

Citi cu atentie si veti avea o mare surpriza !

Modificat de bad wolf (25-11-2011 13:39:51)

Sper sa gasesc cararea corecta !

bogdy

art 4 alin 3 litera f
deci de la categoria B in sus.

John Doe

Totusi, care este surpriza? nu-mi dau seama.

bad wolf

bogdy a scris:

art 4 alin 3 litera f
deci de la categoria B in sus.

Deci numai cat. A si D. ATAT !

Modificat de bad wolf (25-11-2011 19:00:19)

bad wolf

John Doe a scris:

Totusi, care este surpriza? nu-mi dau seama.

Acum ainteles surpriza John ?

bogdy

alooo poate nu m-am facut inteles
mai citeste si tu legea - mai atent nu printre randuri!!!!
inclusiv B

Modificat de bogdy (25-11-2011 18:19:51)

bad wolf

bogdy a scris:

alooo poate nu m-am facut inteles
mai citeste si tu legea - mai atent nu printre randuri!!!!
inclusiv B

Te rog sa-mi spui la ce articol di ord 107 spune ca autorizatii cat B fot face indesire de retea ?
Atunci vei vedea care dintre noi citeste legea printre randuri !

John Doe

O surpriza reprezinta ceva nou, ordinul e din 2010. O surpriza pot avea doar cei ce abia acum citesc cu atentie ordinul, eventual.
Daca cineva cu B are de facut o retea, ce-l impiedica sa o faca in asa fel incat sa se poata numi "de indesire"?  Si eu am cat. B, si de la ordin incoace am cel putin 4 retele (si nu din 2 puncte de statie) facute si avizate in 2 judete si nu mi-a luat nimeni capul. Doar daca la toti le-a scapat ceea ce ai descoperit tu acum...

Modificat de John Doe (25-11-2011 19:21:31)

bogdy

art 4 aliniatul 3 litera f am mai scris si sus - poiectarea si realizarea retelelor de indesire pentru lucrari de specialitate.

sic   http://www.3xforum.ro/img/smilies/hi.png">

John Doe

@bogdy: cred ca avem intelegeri diferite asupra aceluiasi lucru. Nu este un motiv de polemica, e treaba fiecaruia.

Articolul cu "sic" l-am luat la bani marunti inca de la aparitia ordinului, si crede-ma ca am cautat ceva dupa definitiile tipurilor de retele asa cum sunt date ele in ordin.

Modificat de John Doe (25-11-2011 19:19:26)

bogdy

oricum cine a scris ordinul asta nu are pic de cunostinte juridice si nici de topografie. toate legile de la noi sunt interpretabile

John Doe

Asta nu e o surpriza...

cipimuresan

Documentatia cadastrala constituie actul de constatare a realitatii din teren pe care si-o asuma PFA prin semnatura si stampila,iar in atributiile inspectorului cand face receptia lucrarii nu intra doar verificarea dosarului  ci si verificari in teren  iar daca realitatea din teren nu corespunde cu ce se prezinta in documentatie poate cere sanctionarea PFA si respingerea lucrarii...care mai e relevanta pozelor cand se impun precizii de pozitionare de centimetri?

Modificat de cipimuresan (25-11-2011 20:33:25)