Topograf - harta cu NUME DE STRAZI doar atat

Creat de rosal10, Sep 05, 2011, 02:19 AM

« precedentul - următorul »

rosal10

Buna seara! Ma bucur ca am avut ocazia de a ma alatura echipei de topografi !

Am o mare rugaminte la voi: Exista cumva, pe internet, o baza de date (eventual ortofotoplanuri, sau orice alta sursa), care sa contina NUME DE STRAZI, inclusiv la localitatile/comunele mici?

Am track-ul, de pe Google Earth, il desenez, dar problema este ca NU cunosc numele acelei strazi. Practic, singura problema este locul si numele unei anumite strazi (mentionez inca o data, NU din orasele mari).

LE: Am auzit ceva despre Registrul National al Nomenclaturilor Stradale (RNNS) dar nu stiu in ce consta.

Va multumesc tuturor!

Modificat de rosal10 (04-09-2011 23:22:40)

Hakan

Din ce stiu eu la comune, (cel putin la cele din zona mea) nu exista nume de strazi.
Daca te uiti in orice carte de identitate(nu buletin vechi) de la comuna, adresa e trecuta de forma:
Comuna xxxxxx, sat yyyyyyy, nr. zzz.-deci fara strada.
Strazile de la comune(sau sate mici) sunt stiute din vorba in vorba, fara a fi trecute undeva.

Mit

Eu stiu o comuna in Timis (sigur nu-i singura) unde strazile sunt numerotate ca la New York, dar cu cifre romane. Este vorba de com. Carpinis.  :hi:

vespasy

de abia acum se lucreaza la denumirea strazilor! e un ordin guvernamental sa se dea nume la strazile din comune si sate. dar din cite stiu nu au fost publicate in M.O.

Modificat de vespasy (10-09-2011 23:37:57)

dora3mira

Foloseste denumirea DS7656 sau ce ai tu acolo pe cadastral ca daca nu se grabesc comunele noi nu putem obliga pe nimeni sa aplice legea - asta e - traim in tara tuturor posibilitatilor - cel mai adesea e trist !

bad wolf

Nu va facti probleme ,sunt orase municipii unde au fost schimbate denumirile strazilor de patru ori pe an ,asa  ca ...
Sper sa gasesc cararea corecta !

MirceaBogdan

intradevar, se schimba o data cu ministerul.