Main Menu

Vand LEICA TCR 805 POWER

Creat de geotop_trade, Mai 16, 2011, 11:57 AM

« precedentul - următorul »

geotop_trade

Vand LEICA TCR 805 POWER,
tastatura alfanumerica cu 8 linii x 24 caractere, memorie interna de 10000 puncte, clasa de precizie 5"
2 BATERII
JALON
PRISMA
INCARCATOR
SOFT
CUTIE
AN 2005
3500 euro, NEGOCIABIL
detalii pe mail

Modificat de geotop_trade (19-05-2011 18:41:59)

Marian

djxhouse

pret foarte bun (presupunand ca aparatul este in stare buna)
bafta la vanzare :hi:

geotop_trade

raspund doar pe mail celor interesati sa achizitioneze

geotop_trade

sorintoporu

aparatul l-ai folosit tu sau doar il vinzi pt altcineva? acte de provienenta ? seria aparatului ?
  Merci !

geotop_trade

draga colegule, daca te uitai mai atent la postarile mele observai ca asta este obiectul meu de activitate. Adica comercializarea aparatelor topo. Acesta nu este primul aparat vandut, iar daca te intereseaza cu adevarat achizitionarea lui si nu o denigrare a postarii mele , o sa-ti trimit toate datele pe mail. 
Stima,

sorintoporu

colega, sunt utilizator al acestui forum de vreo 2 ani dar rubrica de vanzari o citesc mai rar asa ca habar nu aveam ca te ocupi cuasta sau cu alta. Am vazut anuntul asta , pare interesant dar avand in vedere ca s-a tot spus pe aici pe forum ca sunt unii care vand aparate cu provenienta incerta si vazand pretul relativ mic, am zis ca inainte sa te contactez direct sa cer seria aparatului sa o pot verifica la Leica. Nu vrei sa spui care e seria, nu-i nimic ! Tine aparatul bine acolo pana apare urmatorul client ca pe mine nu ma intereseaza in conditiile astea. Am vazut ca a mai aparut un anunt pt un aparat similar, la pret chiar mult mai mic asa ca o sa-l intreb pe acel vanzator daca e dispus sa-mi dea seria aparatului. Daca nu vrea nici el, mai asteptam , ca doar nu a murit samanta de statii Leica !
    Nu mai pot eu de grija anuntului asta ! Exact la denigrare ma gandeam ! Spor la piata ! :x

geotop_trade

colega,de unde ai tras concluzia ca nu vreau sa-ti trimit seria? e interesul meu sa-mi vand marfa si sa prezint toate detaliile. Doar un singur lucru cer, seriozitate si fara circ pt ca am vazut ca te pricepi si pe la alte postari. Apropo de pretul care ti se pare mic, statia este din 2005 si are R100 nu R400 ca cele fabricate din 2006, dar asta e doar pt cunoscatori...

nea_omu

Stimate
geotop_trade, spune-mi aceste aparate se pot vinde si in rate??? sau ceva de genul.........

stima

nea_omu

Stimate
geotop_trade, spune-mi aceste aparate se pot vinde si in rate??? sau ceva de genul.........

stima

geotop_trade

aparatul este vandut de mult timp
pt eventuale achizitii urmariti anunturile mele
nu vand in sistem de rate aparatele
deocamdata nu ne permitem
detalii pe mail pt o viitoare comanda