Main Menu

Leica TCR 1202 ULTRA R1000

Creat de dummy_office, Mar 09, 2011, 05:25 PM

« precedentul - următorul »

dummy_office

Achizitionez LEICA TCR 1202+ ULTRA (R1000) pret cu / fara optiunea guide light (EGL) si LEICA GNSS GS12 cu controller CS10
astept oferte
Cu respect, membru nou

gude2008

dummy_office

buna seara, adica, la ce pret ar ajunge un asemenea echipament? doresc sa cumpar aparatura amintita si am nevoie de o lista de preturi (cine imi poate oferi) spre a-mi contura o idee, multumesc. cu respect

gude2008

AlexGIS

Citat din: dummy_officebuna seara, adica, la ce pret ar ajunge un asemenea echipament? doresc sa cumpar aparatura amintita si am nevoie de o lista de preturi (cine imi poate oferi) spre a-mi contura o idee, multumesc. cu respect

Statia costa circa 18000 de euro.

In afara reprezentantelor si a celor care au achizionat GS12 (ma indoiesc ca exista cineva din Romania), nimeni nu iti poate spune un pret pe soluatia GNSS aleasa de tine, mai ales ca a fost lansata cu mai putin de jumatate de an in urma.

dummy_office

buna ziua
multumesc pentru promtitudine!
A-si avea o intrebare pentru AlexGIS; 18.000 E TVA inclus? daca raspunsul este afirmativ poate-mi recomandati si un reprezentant/dealer. A-si fi dispus, daca echipamentul este nou, sa ofer pana la suma maxima de 20.000 E, binenteles doar pe statia totala
totodata a-si dori sa aflu, cine ma poate lamurii, care este diferenta intre optiunea Guide Light (EGL) si Laser Guide GUS7 optiuni ce se pot achizitiona la echipament
stima

Modificat de dummy_office (10-03-2011 13:02:16)

gude2008

EGL sunt lumini pt trasare, cel cu jalonul se pozitioneaza mai usor pe directie (la trasarea polara).
Si laser guide e defapt laser pointer.

dummy_office

Multumesc pentru raspuns, insa acum vin cu o noua intrebare:D
daca spre exemplu doresc sa aflu inaltimea unei c-tii, iar aparatul nu dispune de functia Laser Guide, insa dispune de optiunea reflectorless (fara a fi nevoit a trimite pe cineva cu prisma pe cladire) si ma voi orienta cu ajutorul telescopului, pot determina inaltimea imobilului?
multumesc anticipat
cu deosebita consieratie

gude2008

Da!, dar poti si fara aceasta optiune "reflectoless" fara sa trimiti pe nimeni cu prisma pe cladire.
majoritatea instrumentelor au o optiune gen "remote height", cu care masori distanta de la statie pana la baza constructiei pe prisma si de acolo muti luneta pe varful constructiei si iti calculeaza singura inaltimea constructiei.
formula este:H=dist. orizontal*tangenta unghi vertical

dummy_office

multumesc din nou pentru amabilitatea si timpul piardut spre a-mi raspunde
da, asa este, intradevar, am omis insa sa mentionez... daca aparatul iti afiseaza aceasta inaltime pe display, in timp real, fara a mai fi nevoit a ma deplasa la birou, descarca, prelucra datele... etc ... precum iti este afisata spre exp. distanta de la aparat la prisma
mentionez ca sunt angajatul unei firme in domeniu, iar ca aparatura de lucru avem un leica TC 307, echipament destul de vechi, pentru mine toate aceste functii pe care le gasesc pe echipamentele noi fiind cu totul straine
sunt interesat de un TCR1202 deoarece a-si dori sa-mi infintez propria sc, fapt pentru care ma intereseaza si celelate optiuni, insa ca orice inceput partea financiara este un impediment, avand un buget limitat nu-mi pot permite sa "arunc" banii pe tot felul de functii care probabil nu le voi folosi vreodata, precum moftul statiei totale motorizate
sincere urari de bine

Modificat de dummy_office (10-03-2011 20:27:41)

Mit

Citat din: dummy_officeMultumesc pentru raspuns, insa acum vin cu o noua intrebare:D
daca spre exemplu doresc sa aflu inaltimea unei c-tii, iar aparatul nu dispune de functia Laser Guide, insa dispune de optiunea reflectorless (fara a fi nevoit a trimite pe cineva cu prisma pe cladire) si ma voi orienta cu ajutorul telescopului, pot determina inaltimea imobilului?
multumesc anticipat
cu deosebita consieratie

TCR 307 are programul "TIE DISTANCE" care asta face. Singura constrangere este ca masoara RL aprox. 80 m.

AlexGIS

Citat din: dummy_officebuna ziua
multumesc pentru promtitudine!
A-si avea o intrebare pentru AlexGIS; 18.000 E TVA inclus? daca raspunsul este afirmativ poate-mi recomandati si un reprezentant/dealer. A-si fi dispus, daca echipamentul este nou, sa ofer pana la suma maxima de 20.000 E, binenteles doar pe statia totala
totodata a-si dori sa aflu, cine ma poate lamurii, care este diferenta intre optiunea Guide Light (EGL) si Laser Guide GUS7 optiuni ce se pot achizitiona la echipament
stima

Nu stiu daca este cu TVA inclus. Am gasit pretul pe internet. O cautare pe Google te poate lamuri despre preturi si reprezentante. Nu doresc sa fac reclama cuiva in mod special. Ideea de baza este ca echipamentele astea sunt fantastic de scumpe. Mie asa mi se par.

AlexGIS

Citat din: MitTCR 307 are programul "TIE DISTANCE" care asta face. Singura constrangere este ca masoara RL aprox. 80 m.

Apropo, conform manualului, TCR 1202 masoara fara reflector pana la 1000 m. Incredibil.

andreistiop

buna
imi poate spune cineva la ce pret pot sa cumpar o statie Leica TC 1700

ce parere aveti despre aceasta statie?

Multumesc!

Modificat de andreistiop (10-03-2011 22:34:42)

pif666

am eu o leica tcrp 1202+ de vanzare. an de fabricatie 2010. arata impecabil. foarte putin folosita. noua a costat 138.171 ron. o dau la jumatate de pret.