A U T O R I Z A R I

Creat de cindy, Oct 27, 2007, 05:01 AM

« precedentul - următorul »

dora3mira

Of , Chit....imi pare rau....
A venit si raspunsul meu si e ok . Ar trebui sa topai de bucurie? Citind zi de zi postarile voastre ... mi-a stat inima cat puricele pana am vazut continutul scrisorii de la O.G.R.
In fine, acum pot lucra linistita .
Din toata inima sper sa va puteti si voi rezolva cat mai curand situatia !
Pentru ca mi-as dori sa putem sarbatori impreuna bucuria ca am scapat de inca o etapa din framantarile aduse odata cu schimbarile astea !
Bafta pentru toti aceia care trec prin emotiile asteptarii.

etopo

Felicitari
Eu am sunat de vreo trei saptamani la OGR si mi sa zis ca se lucreaza la adrese la sfarsit de saptamana primesc adresa cu ba sau da dar se pare ca Postasu sa ratacit peundeva.
Apoi sa nu zic de morcovi ce am cateodata  http://www.3xforum.ro/img/smilies/smile.png">

hanszi

In dosarul de autorizare la punctul 11 se cere " Dovada faptului ca este membru al unei asociaţii profesional-ştiinţifice, conform prevederilor art. 61, lit. h) din ROF (Uniunea Geodezilor din Romania,...."
Dintre cei care au platit cotizatie la UGR anul acesta va rog sa ma ajutati cu un cont bancar si precizari in legatura cu valoarea acestei cotizatii.

dora3mira

Informatiile respective ti le poate furniza reprezentantul zonal . E posibil sa aveti propria filiala UGR in orasul vostru... Intreaba un coleg de breasla mai vechi care deja este membru in UGR. Deasemenea , informatiile ai putea sa le soliciti si la OCPI. Cotizatia este in jur de 100 ron .

Modificat de dora3mira (23-02-2008 19:39:43)

chitaila

Urgent! Rog frumos pe absolventii colegiului de la Gheorgheni sa-mi trimita o copie dupa diploma si foaia matricola! ORICARE DINTRE VOI! AM NEVOIE DE UN EXEMPLU!

fagsb

cereti si de la Colegiul din Zalau care pe diplome au la domeniu :geodezie iar la specializare scrie cadastru .si este tot sub egida UBB.o zi buna

Tophos

Cred ca trebuie sa ne adunam si sa consultam un avocat si sa dam in judecata Facultatea si eventual OGR-ul.
Am o firma cu 17 angajati, 9 masini in leasing, 4 statii totale, 1 GPS Promark (achizitionat de 5 zile  http://www.3xforum.ro/img/smilies/zzz.png"> ), bineinteles toate in leasing. Firma autorizata ANCPI, iar acum imi pierd dreptul de semnatura.
Intrebarea este cum imi platesc ratele lunare. E o intrabare retorica.
Am uitat sa spun am absolvit Facultatea de Geografie, sectia Cartografie, topografie si cadastru

Tophos

Am uitat sa mai spun ca am lucrari mari in derulare....

mariancornel

o solutie ar fi sa angajati in part time un membru fondator al ogr. se pare ca fondurile acestei organizatii sunt mereu insuficiente pentru acesti oameni si eu cred ca ar mai fi dispusi sa-si ia si un al doilea job.
Lasand gluma la o parte ar trebui sa gasiti un proaspat autorizat ogr model 2007 sau 2008 si sa-l angajatzi pe loc.
In caz ca nu reusiti, ar trebui sa donatzi lucrarile si aparatura cu titlu gratuit catre OGR. Pentru ca oricum asta urmaresc domnii initiatori ai Legii 16/2007- concentrarea tuturor lucrarilor din zona geodeziei in mainile lor. Deci le-ati usura munca daca v-ati preda de bunavoie.
Bafta si nu disperati. Pana la urma se va gasi 1 om cu bun simt si spirit civic care va actiona in judecata OGR si poate va avea noroc si va castiga.

mariancornel

o solutie ar fi sa angajati in part time un membru fondator al ogr. se pare ca fondurile acestei organizatii sunt mereu insuficiente pentru acesti oameni si eu cred ca ar mai fi dispusi sa-si ia si un al doilea job.
Lasand gluma la o parte ar trebui sa gasiti un proaspat autorizat ogr model 2007 sau 2008 si sa-l angajatzi pe loc.
In caz ca nu reusiti, ar trebui sa donatzi lucrarile si aparatura cu titlu gratuit catre OGR. Pentru ca oricum asta urmaresc domnii initiatori ai Legii 16/2007- concentrarea tuturor lucrarilor din zona geodeziei in mainile lor. Deci le-ati usura munca daca v-ati preda de bunavoie.
Bafta si nu disperati. Pana la urma se va gasi 1 om cu bun simt si spirit civic care va actiona in judecata OGR si poate va avea noroc si va castiga.

mihailavram

pt marianccornel si tophos
va rog sa specificati pregatirea voastra
sa nu uitam ca cei din armata au iesit la "vatra" la cca 40 de ani si cu pensie si cu bani, acum vor sa ia painea de la gura la cei tineri.

mihailavram

aproopo sa infiintat si organizatia Judetena hunedoara a OGR-ului, a doua dupa judetul Iasi.

mariancornel

Din nefericire pt domnul avram, eu sunt unul din cei tineri. Asta nu inseamna ca nu s-a gasit nimeni sa-mi ia painea de la gura. De exemplu OGR. Si asta nu pentru ca n-as fi destul de pregatit. Vad ca a devenit o obsesie intrebarea "ce pregatire avetzi?". De parca domnul avram ar vrea sa ne demonstreze cu acte ca e mai pregatit decat noi. Sau poate vrea sa ne provoace la o proba de drumuire -viteza si se teme ca nu-i facem fatza. Poate ca nu vrea sa ne umileasca aratandu-ne diploma sa de inginer geodez. Sunt destul de pregatit chiar si pentru inaltul OGR. Sunt nevoit sa ma inscriu ca sa-mi castig painea in continuare. Painea pe care sa mi-o fure prin lege OGR.

mariancornel

apropo daca intr-un an de zile s-au infiintat doar 2 judetzene OGR, va rog sa va folositi de pregatirea dvs si sa ne spuneti in cat timp OGR va reprezenta interesele tuturor geodezilor din tzara.

Tophos

Sunt absolvent 2001, al Facultatii de GEOGRAFIE , sectia Topografie, cartografie si cadastru funciar.
Dar domnii de la OGR nu ne recunosc diploma, cu toate ca sunt autorizat OCPI din 2005, am firma autorizata din 2006, si investitii, dar se pare ca asta e. Trebuie sa cautam persoane cu drept de semnatura sa le platim ca sa ne semneze lucrarile.