A U T O R I Z A R I

Creat de cindy, Oct 27, 2007, 05:01 AM

« precedentul - următorul »

Vali M

ANCPI a trimis adrese la toate OCPI in acest sens. La noi a fost deja afisat la avizier.

Vali M

Zic totusi sa nu ne culcam pe o ureche. In Romanica noastra se poate intampla orice.
Continuati demersurile pentru castigarea drepturilor de cetateni ai acestei tari in functie de pregatirea si studiile pe care le avem fiecare in asa fel sa nu vina un neica NIMENI si sa faca diferentieri in functie de interesele lui financiare si de dorinta de a controla o anumita piata ce se dovedeste a fi profitabila. Eu oricum continui pentru recunoasterea in instanta a dreptului de a desfasura activitati in domeniu. Sa vad daca la o decizie definitiva si irevocabila se mai opune cineva.
Speram sa ramanem in contact pentru impartasirea experientei acumulate.
Pe forumul OGR refuz sa intru.
SUCCES IN ACTIVITATE TUTUROR!

eu

La care sediu OCPI s-a afisat adresa referitoare la continuarea activitatii dupa 20 martie?

Vali M

Adresa are nr. 169 din 29.02.2008 si a fost trimisa catre toate OCPI

mariancornel

avand in vedere faptul ca persoanele fizice autorizate anterior de ANCPI/OCPI in conformitate cu regulamentul 538/2001 privind autorizarea pers fizice si juridice care pot sa realizeze si sa verifice lucrari de specialitate in domeniile cadastrului geodeziei si cartografiei pe teritoriul Romaniei, trebuiau sa aiba cel putin studii medii sau postliceale si cond de vechime specificate in Legea 217, este implicit faptul ca aceste persoane pot intocmi documentatii cadastrale dupa data de 20.03.2008"...semneaza directorul general Robert Iulian Tatu...acestea fiind spuse va salut si doresc ca banii pe care i-am platit pt examinare sa-i doneze unei case de copii sau cuiva care are nevoie de ei intr-adevar...i got plenty work to do, so see u...

mariancornel

mult zgomot pt nimic   ogr a murit traiasca ogr

a_dy2001

domnul de la OGR sa ne zica si noua de ce am platit azi 900 de ron juma de taxa ???
si multe altele ...

mariancornel

o.g.r.  r.i.p. 05.03.2008

a_dy2001

daca cei care nu au platit si nu au depus dosarele inseamna ca au fost un pic mai destepti!!!

mariancornel

neuner da banii inapoi! paunescu la munca nu la intins mana! la parnaie cu hotii!

a_dy2001

lilica unde esti

a_dy2001

adevarul graiesti de tulcea sunt multe de spus si nu numai de tulcea si cred ca nu zic lucruri noi stii si tu cum este "o mana spala pe alta "

mariancornel

sa nu uit maine sa ma radiez din OGR http://www.3xforum.ro/img/smilies/smile.png">

a_dy2001

crezi ca poti??

mariancornel

normal, bine ca n-am platit cotizatia pe 2008. Fac o cerere si se rezolva. Te poti radia la cerere.