intabulare Ordin prefect

Creat de sacoracad, Feb 09, 2011, 11:45 PM

« precedentul - următorul »

sacoracad

Se poate inscrie in CF direct, Ordinul prefectului (depus actul la Cartea funciara cu extras de plan parcelar) sau trebuie documentatie de prima inscriere?

dora3mira

Reformuleaza intrebarea te rog !
Daca intrebarea era cam ce gandesc eu ca s-a dorit a fi ....atunci :
Ideea este ca dupa obtinerea OP se intocmeste o documentatie cadastrala clasica-traditionala de prima inscriere in Cartea Funciara. Actul tau de proprietate ( nu al tau ! al Primariei prin primar .......) va fi chiar Ordinul Prefectului, obtinut pe baza de cerere si exemplificat in documentatia ta topografica avizata de OCPI.
Taxele de intabulare sunt "0" dar fii atent sa ai semnate de catre Primarie toate anexele pe care ti le semneaza de obicei un proprietar.

John Doe

Am mai inscris niste imobile in CF care nu aveau titlu de proprietate ci Ordinul prefectului, iar procedeul a fost exact acelasi, doar ca in loc de titlu era ordinul acesta.

vali_costea

nortek_b

situatie. persoana fizica are o decizie veche privind atribuirea a 250 mp pt construirea unei case,de pe vremea lui ceasca. in decizie se specifica doar un nr top, pe care in urma consultari la cf vechi, apare statul roman, neaparand nici o pers fizica. (probabil nu a fost operat in cf la vremea respectiva). in urma discutiilor cu primaria acestia sustin ca ei  pot da prin ordinul prefectului atribuirea a doar 250 mp, omul avand in teren imobilul de 450 mp (teren folosit si imprejmuit inainte de 89), obligadu-l ca diferenta de 200 mp sa o concesioneze de la primarie. eu stiu ca ar trebuit intabulat cu suprafata existenta, cum e ????????
are cineva ceva legislatie legata de ordinu prefectului

bad wolf

Sper sa gasesc cararea corecta !

nortek_b

cred ca cel mai bn ar trebui sa ma adresez consiliului judetean, intrucat cei de la primarie mi au dat senzatia de incompetenta

bad wolf

Sper sa gasesc cararea corecta !