intabulare sentinta civila

Creat de deelan, Feb 04, 2011, 12:07 AM

« precedentul - următorul »

deelan

am urmatorul caz. sa facut un partaj , teren intravilan, figura si in titlu. in expertiza judiciara sa tinut cont de suprafata din titlu, 916 mp. Apare si in expertiza ca suprafata masurata este mai mare decat in titlu.983 mp fata de 916 mp. totusi pe 916 sa facut dezmembrarea in expertiza, dar nu a fost intabulat in 2003. Acum am fost rugat sa duc pana la capat treaba fiind nevoie de un extras cf pt CU si PAC.Am constatat si eu din masuratori ca suprafata reala este 983 mp, pot cu un proces verbal de vecinatate sa intabulez diferenta de la 916 mp la 983 mp, sau las suprafata din expertiza?.multumesc!

Modificat de deelan (04-02-2011 00:07:56)

bad wolf

Sper sa gasesc cararea corecta !

dora3mira

pentru deelan
"De la:    deelan
Subiect:    buna ziua!
Mesaj:    Am a sentinta judecatoreasca din 2003. Nu a fost intabulata. S-a facut un partaj, pentru a curte si gradina de 916 mp.Inainte de partaj terenul era inscris si in TP.
In Expertiza judiciara facuta de altcineva - nu de mine - apare suprafata masurata 983 mp, dar se cere inscrierea a 916 mp, cum era in TP, cu mentiunea ca expertiza se refera numai la 916 mp corespunzatoare inscrisului din TP.
Pot eu cu proces verbal de vecinatate sa cer si inscrierea diferentei pana la 983 mp, sau trebuie sa merg strict cu 916 mp.Prea se poate ca la eliberarea TP, nu sa masurat parcela cu statie.

Multumesc!

P.S. puteti posta cazul impreuna cu raspunsul, daca vreti, eu v-am intrebat pe dvs. ca nu vreau sa fiu ametit, cu 10 variante de raspuns, as vrea un pct de vedere."

Citeste cu atentie HOTARAREA si nu-ti ramane decat sa respecti exact ce scrie acolo!

sacoracad

Ha ha ha haaaa! E tare!  Nu va suparati! Si nu ma pot opri!
Tot ptr deelan
E de intabulat sentinta si apoi, nu cu unul, ci cu mai multe procese verbale dupa la vecini poti sa-i maresti si suprafata. (asta ca sa nu ameteasca prea tare in prea multe variante  -parerea mea proprie si personala) :hi: