Problema obtinere nr cadastral

Creat de Ionica34, Feb 03, 2011, 06:21 PM

« precedentul - următorul »

bad wolf

Citat din: dora3miraUite ...vezi? Am intalnit si ce nu se elibereaza ! A dracului Romania asta...

Nu Dora, nu e o gresala.E corect, altfel s-ar elibera doua acte valabile pentru un teren.

Stii ca sa au fost facute cele mai multe tranzactii fictive in unele judete???

Modificat de bad wolf (09-02-2011 03:24:53)
Sper sa gasesc cararea corecta !

AlexGIS

Citat din: Ionica34Multumesc mult pentru ajutor. Cand am raspunsul la contestatie de la Ialomita, vi-l transmit, sper sa nu am trezesc iar cu cine stie ce tampenii.

Hotararile depuse de tine nu sunt acte de proprietate.

Ionica34

Alex nici nu am zis ca actele depuse de mine sunt de proprietate.
Ideea e urmatoare : Titlul de proprietate indica 1000 mp. Ptr diferenta de 229 mp mi s-au cerut acte justificative : procese verbale de vecinatate, etc.
Am adus procesele verbale de vecinatate semnate de doi dintre vecini si ptr vecinul care nu a semnat deciziile instantelor in urma proceselor dintre clientul meu si vecinul respectiv. Deciziile consemneaza faptul ca in ultimii 30 de ani limitele proprietatii nu s-au modificat si ca respectivul client are aceeasi suprafata, gasita si in expertiza tehnica si in instanta.

AlexGIS

Citat din: Ionica34Alex nici nu am zis ca actele depuse de mine sunt de proprietate.

Am ramas cu impresia ca nu ai adaugat titlul. Daca l-ai adaugat, nu vad de ce ti-ar da respingere.

bad wolf

Citat din: Ionica34Alex nici nu am zis ca actele depuse de mine sunt de proprietate.
Ideea e urmatoare : Titlul de proprietate indica 1000 mp. Ptr diferenta de 229 mp mi s-au cerut acte justificative : procese verbale de vecinatate, etc.
Am adus procesele verbale de vecinatate semnate de doi dintre vecini si ptr vecinul care nu a semnat deciziile instantelor in urma proceselor dintre clientul meu si vecinul respectiv. Deciziile consemneaza faptul ca in ultimii 30 de ani limitele proprietatii nu s-au modificat si ca respectivul client are aceeasi suprafata, gasita si in expertiza tehnica si in instanta.

DE unde stii ca nu sunt acte de proprietate? Ce scrie in dispozitivul de incheiere ?

Legea 18/91 nu tine seama de uzucapiune !
Chiar daca a stapanit terenul 30 ani, dar inainte de colectivizare a fost al altui proprietar atunici se aplica principiul constuirii dreptlui de proprietata(daca actualul proprietar are gospodarie pe acest teren).
In unele judete , prin HCJ , s-a facut constiuirea pe 1000 m.p.
Daca-i asa , nu te mai chinui , intabuleaza T.P. pe 1000 m.p., cei 300 m.p. ii revin fostului proprietar.Atentie la acesul la acest teren.
In legatura cu Hotararile judecatoresti, ar fi bine sa le postezi sa le postezi , sa vedem si oi ce fel de hotarari sunt.
Bafta .

Ionica34

Bad wolf, nu sunt acte de proprietate. Deciziile judecatoresti se refera strict la limita dintre clientul meu si vecinul care nu doreste sa semneze procesul verbal de vecinatate.
Deasemenea clientul meu e proprietar de drept al acestui teren dinainte de colectivizare, e casa lui in vatra satului.
Si referitor la teren, de ce sa intabulez cei 1000 mp, daca titlul e gresit? Atata timp cat ordinul referitor la intabulare imi permite sa intabulez diferenta de pana la 5% daca aduc dovezi de nemodificare a suprafetei?

bad wolf

Citat din: Ionica34Bad wolf, nu sunt acte de proprietate. Deciziile judecatoresti se refera strict la limita dintre clientul meu si vecinul care nu doreste sa semneze procesul verbal de vecinatate.
Deasemenea clientul meu e proprietar de drept al acestui teren dinainte de colectivizare, e casa lui in vatra satului.
Si referitor la teren, de ce sa intabulez cei 1000 mp, daca titlul e gresit? Atata timp cat ordinul referitor la intabulare imi permite sa intabulez diferenta de pana la 5% daca aduc dovezi de nemodificare a suprafetei?
OK !

cristi_gav

Intreb si eu sa ma bag in seama... 5 % din 1000 cat face ? Cum sa justifici diferenta de 229 (300) mp cu 5 % ? Hmm...