Main Menu

vand statie totala leica

Creat de Alin B., Ian 30, 2011, 01:22 PM

« precedentul - următorul »

Alin B.

Vand statie totala Leica TCR305, in stare foarte buna, precizie unghiuri 5", reflectorless (masoara distante si fara prisma), cu incarcator auto + priza, 2 acumulatori, cablu download, cutie transport.
   Pret 2400euro .

detalii 0731429444 sau 0731429439 .

Modificat de Alin B. (09-03-2011 22:18:15)

Alin B.

Alin B.

Alin B.

Alin B.

anunt valabil si pret negociabil !

overlinex

Vand Statie totala Leica tc307 , incluj trepied, jalon baterie, incarcator baterie, cablu transfer date ....sau schimb cu sokkia care sa includa jalon, trepied, prisma, cablu transfer date

gica_contra

@ Alin B
Aici nu se vand instrumente furate !  Bisnitar de "ocazii saltate de prin santierele din vest" ...

Alin B.

Stiu ca preturile mici deranjeaza pe cei ce nu pot sa vanda la preturi la fel de mici !!! Daca tot ma acuzi , macar ai curajul si fa-o cu numele tau adevarat si nu sub un pseudonim creat pe acest forum acum cateva minute !
  Deoarece acest aparat il am la birou, voi reveni cu seria aparatului pentru a putea fi verificata de catre oricine doreste oriunde doreste. Asa cum am spus si in topicul anterior, mi-e sila de genul asta de persoane !

Alin B.

Revin dupa cum am promis cu detaliile cerute :
seria aparatului este 644016 .

bad wolf

Eu nu m-am inteles la pret cu Alin B., dar niciodata nu mi-as permite sa-i aduc asemena acuzatii.
Daca va convin preturile , cumparat cu incredere.
Alin B. este corect si de incredere.
Sper sa gasesc cararea corecta !

gica_uppercut

Deranjeaza pe unii cand libera exprimare le afecteaza bisnita cu instrumente la "negru" dupa cum vad eu....

Si unii chiar nu se mai satura ...iar altii chiar afectati de criza nu pot sa-si vanda instrumentul ...

Iar moderatorii au "lista neagra" pregatita daca cumva faci gura...

Ia sa vedem ..pe mine ma pun pe lista neagra?

bad wolf

Citat din: gica_uppercutDeranjeaza pe unii cand libera exprimare le afecteaza bisnita cu instrumente la "negru" dupa cum vad eu....

Si unii chiar nu se mai satura ...iar altii chiar afectati de criza nu pot sa-si vanda instrumentul ...

Iar moderatorii au "lista neagra" pregatita daca cumva faci gura...

Ia sa vedem ..pe mine ma pun pe lista neagra?

Faptul ca te-ai inscris cu alt pseudonim si ai folosit alt IP la net crezi ca nu esti recunoscut.
Daca nu aduci dovezi la ce spui , vei fi tot " pe lista neagra".Poti fi sigur!
Sper sa gasesc cararea corecta !

overlinex

Vand Statie totala Leica tc307 , incluj trepied, jalon baterie, incarcator baterie, cablu transfer date....pret 2500 euro neg...ptr mai multe informatii mesaj pe privat

gabi777

Alin poti sa imi trimiti si mie o oferta cu ce ai de vanzare la gabriel_pintilie @ Yahoo.com?