Norme de venit pentru servicii topografice

Creat de george75m, Ian 18, 2011, 01:42 AM

« precedentul - următorul »

george75m

Dupa cum cred ca ati auzit, in mai multe judete s-a scos impozitarea la norma de venit pentru servicii topografice executate de PFA, trecandu-se la sistemul real.

Modificat de george75m (30-01-2011 01:03:32)

nortek_b

cum e posibil ca intr-un jud sa exista norma pt servicii de topo si in altul nu ?????
ne putem schimba domiciliul, ce trebe facut din punct de vedere a autorizatului pt schimbarea domiciliului.

bad wolf

Citat din: nortek_bcum e posibil ca intr-un jud sa exista norma pt servicii de topo si in altul nu ?????
ne putem schimba domiciliul, ce trebe facut din punct de vedere a autorizatului pt schimbarea domiciliului.

Nu poti fi obligat sa lucrezi dupa un mod de impozitare.la mine in judet sunt ambele forme de  de impozitare folosite de autorizati.
Daca vrei sa-ti schimbi domicilul trebuie, doar sa te i-a cineva in spatiu in alt judet (o declaratie la primarie) si apoi iti shimbi C.I.
Sper sa gasesc cararea corecta !

nortek_b

se pare ca la noi e posibil orice
certificatul de autorizare trebe schimbat ????

bad wolf

Citat din: nortek_bse pare ca la noi e posibil orice

Daca nu ai depus dosarul de schmbare pana pe 13 dec 2010 , nu ami poti depune lucrari.
Deci ,Certificatul trebuie schimbat.

bad wolf

Citat din: nortek_bse pare ca la noi e posibil orice

Daca nu ai depus dosarul de schmbare pana pe 13 dec 2010 , nu ami poti depune lucrari.
Deci ,Certificatul trebuie schimbat.

nortek_b

l-am schimbat deja. zic dak te muti cu domiciliul in alt judet, mai trebe schimbat cert de autorizare ???

lacriman

nu, nu trebuie schimbat certificatul, dar cred ca trebuie sa faci ceva pe la finante in noul judet, sa muti si dosarul de PFA in noul judet

djxhouse

unde a ramas in vigoare norma de venit pentru topografi? :hi:

bad wolf

Citat din: nortek_bl-am schimbat deja. zic dak te muti cu domiciliul in alt judet, mai trebe schimbat cert de autorizare ???
Nu ! Cerificatul e valabil in toata tara, dar trebuie da depui la OCPI-ul(la serviciul juridic) unde lucrezi , copie dupa CA, dupa amprenta stampilei si specimen de semnatura , ca sa te treca in baza lor de date.
Altfel poti sa ti se intample cum i-s-a intamplat unei colege , care a mers la un alt OCPI  cu o lucrare , iar cei de acolo se uitau la ea ca fiind picata din luna si au "premiat-o" cu o amenda de 200 lei.
Cu toate interventiile noaste, acelor care eram colo, nu l-am putut face pe inspectorul-un "putoi "care era student la o fcultate particulara , sa renunte la sanctiune.
A rezolvat-o in justite, dar a pierdut mult timp.

nortek_b

am vazut ca e valabil in mures din linku de mai sus, io as vrea sa ma mut doar pt norma nu si pt lucrari

bad wolf

Citat din: nortek_bam vazut ca e valabil in mures din linku de mai sus, io as vrea sa ma mut doar pt norma nu si pt lucrari
Pai si care-i problema?
Iti faci mutatie in alt judet .Te inscrii acolo la fisc  , cu norma de venit , si lucrezi in orice judet vrei.
Nimic nu te opreste sa lucrezi in toata tara, doar trebuie sa duci actele de care ti-am spus la OCPI-ul respectiv.
Nu trebuie sa te inscrii la fisc in fiecare judet.
Succes !

nortek_b

am vazut ca e valabil in mures din linku de mai sus, io as vrea sa ma mut doar pt norma nu si pt lucrari

bad wolf

Citat din: nortek_bam vazut ca e valabil in mures din linku de mai sus, io as vrea sa ma mut doar pt norma nu si pt lucrari
N-ai inteles ce ti-am raspuns mai sus?