Sistem gps stonex vector l1

Creat de Sebastian, Noi 11, 2010, 05:35 PM

« precedentul - următorul »

Sebastian

As dori sa-mi achizitionez un sistem gps stonex vector l1, va rog cei care au mai folosit astfel de sisteme daca se poate sa-mi dea informatii despre ele!
Va multumesc!

Sebastian

Citat din: acehttp://www.firmeproduse.ro/catalog/8426/GPS+cu+simpla+frecventa+Stonex+Vector+cu+2+receptoare.html

Aceste date le-am gasit si eu, mai mult ma intereseaza cei care au lucrat ce parere au.

sacoracad

Depinde la ce vrei sa le folosesti. Si mai bine un South S68 la bani mai buni pentru ca Stonex este in fapt South dar cu abtipilduri puse de niste Italieni. Merge mai greu decat un RTK dubla frecventa si trebuie sa pierzi ceva timp pana faci cu el o masuratoare si apoi iti trebuie si postprocesare. Dar eu cred ca stiu ce-ti trebuie, sa faci masuratori instantaneu in Stereo 70 ca si cu statia totala si mai bine cu ceva bani in plus iei un Rover RTK dubla frecventa South S82T si iti spun ca ai dat lovitura. Ai centimetrul  tot timpul  pe x,y si z cat ai si semnal la telefon pentru ca iei  corectiile de la o statie permanenta a ANCPI. Eu am de vanzare si simpla frecventa dar iti recomand un RTK dubla frecventa. E poveste lunga, te astept cu detalii pe sacoracad.ro sau poate ne si vedem pe traseu ca-s de la DEVA. :hi:

Sebastian

Citat din: sacoracadDepinde la ce vrei sa le folosesti. Si mai bine un South S68 la bani mai buni pentru ca Stonex este in fapt South dar cu abtipilduri puse de niste Italieni. Merge mai greu decat un RTK dubla frecventa si trebuie sa pierzi ceva timp pana faci cu el o masuratoare si apoi iti trebuie si postprocesare. Dar eu cred ca stiu ce-ti trebuie, sa faci masuratori instantaneu in Stereo 70 ca si cu statia totala si mai bine cu ceva bani in plus iei un Rover RTK dubla frecventa South S82T si iti spun ca ai dat lovitura. Ai centimetrul  tot timpul  pe x,y si z cat ai si semnal la telefon pentru ca iei  corectiile de la o statie permanenta a ANCPI. Eu am de vanzare si simpla frecventa dar iti recomand un RTK dubla frecventa. E poveste lunga, te astept cu detalii pe sacoracad.ro sau poate ne si vedem pe traseu ca-s de la DEVA. :hi:

Specificatie tehnica :

-12 canale independente
-memorie 16M
-timp estimat de lucru cu 2 baterii : 16 ore
-opereaza in intevalul de temperatura -40 la +70 grade
-se depoziteaza in intervalul _50 la +60 grade
-interfata transfer date RS232 si USB
-timp de initializare : <60 sec
-Precizie statica orizontal : 5 mm +/- 1 ppm
-Precizie statica vertical : 10 mm +/- 1 ppm
-raza de lucru < 30 Km

Din datele pe care le furnizeaza producatorul cam cate sunt adevarate si cam cate sunt asa numa sa fie de umplutura? Da sigur ca ne putem intalni pe traseu noar ca eu nu am lucrari spre Deva :)

Modificat de Sebastian (21-11-2010 02:23:32)

sacoracad

Da asa e, sunt caracteristicile tehnice ale lui South S68 simpla frecventa si daca vrei iti dau eu un sistem ca asta. dar preciziile alea milimetrice sunt adevarate dar postprocesate. Cu intalnirea, de exemplu eu am traseu pe la Halmagiu saptamana viitoare si cat mai e pana la tine? o ora.  Dar daca esti interesat putem face o intalnire speciala. Uite iti trimit pe email mai multe solutii de GPS-uri simpla si dubla frecventa RTK si poate iti dai seama cam cum sta problema. :hi:  :hi:

Sebastian

Citat din: sacoracadDa asa e, sunt caracteristicile tehnice ale lui South S68 simpla frecventa si daca vrei iti dau eu un sistem ca asta. dar preciziile alea milimetrice sunt adevarate dar postprocesate. Cu intalnirea, de exemplu eu am traseu pe la Halmagiu saptamana viitoare si cat mai e pana la tine? o ora.  Dar daca esti interesat putem face o intalnire speciala. Uite iti trimit pe email mai multe solutii de GPS-uri simpla si dubla frecventa RTK si poate iti dai seama cam cum sta problema. :hi:  :hi:

Da-mi te rog e-mailul sa vedem, de la Halmagiu pana la mine mai ai cam 3 ore la drumurile noastre :P

nbtrad93

Puteti suna oricand la 0722 250220 si va dau o lista cu utilizatori de Stonex Vector.
Sacoracad are o problema cu Stonex pentru ca a cumparat un S9 si a uitat sa il plateasca,asa ca a fost nevoit sa il returneze.
South este un trade mark nu un producator.Daca Stonex ar cumpara aparatele de la South atunci cum le poate vinde mai ieftin decat South?De ce termenul de livrare la aparatele Stonex este de o saptamana(fara avans) si la South este 1,5 luni(cu avans minim 50%).
Daca pentru livrare le trebuie 1,5 luni cam cat le-ar trebui pentru service sau inlocuire?
Atat South cat si Stonex cumpara unele produse(nu toate) de la acelasi producator si apoi se concureaza fara rezerve.

sacoracad

Vad ca insisti.
Cum se face ca daca intri in aparatul Stonex cu SurvCE la GPS  Rover, Receiver este afisat S82+T/ L1/L2 sau la Monitor, Skyplot, Ref. la Antena Type arata  S82+T/ L1/L2? Nu e ce spuneam eu ca Stonex S9 este SOUTH S82-T? :hi:

marius_el_ul

Citat din: nbtrad93Puteti suna oricand la 0722 250220 si va dau o lista cu utilizatori de Stonex Vector.
Sacoracad are o problema cu Stonex pentru ca a cumparat un S9 si a uitat sa il plateasca,asa ca a fost nevoit sa il returneze.
South este un trade mark nu un producator.Daca Stonex ar cumpara aparatele de la South atunci cum le poate vinde mai ieftin decat South?De ce termenul de livrare la aparatele Stonex este de o saptamana(fara avans) si la South este 1,5 luni(cu avans minim 50%).
Daca pentru livrare le trebuie 1,5 luni cam cat le-ar trebui pentru service sau inlocuire?
Atat South cat si Stonex cumpara unele produse(nu toate) de la acelasi producator si apoi se concureaza fara rezerve.
:nono:  :nono:  :nono:
Fara sa va fie cu suparare eu am cumparat un aparat South care mi-a fost livrat la doua saptamani dupa plata si am fost si "luminat" urmare a unui training complet de utilizare, echipamentul functioneaza perfect, primesc suport tehnic "in timp real", atat telefonic la orice ora cat si prin preluarea controlului asupra calculatorului si a carnetului de teren de catre baietii de la SysCAD. Sincer am studiat bine piata inainte, intr-adevar nu m-am zgarcit la 200 EUR dar cred ca merita cu varf si indesat suportul pe care il primesc, deci afirmatiile de mai sus sunt rautati nefondate cel putin in cazul meu. In momentul de fata datorita baietilor deja pot da destul de multe informatii si detalii despre modul de folosire al aparatului....

Sa respectam lumea, sa promovam valoarea, dar in primul rand sa respectam adevarul!!
 :hi:  :hi:  :hi:

sacoracad

Corect, ptr ca suportul tehnic este foarte important cel putin la inceput, nu mai spun ca se asigura service in laboratorul propriu in Romania iar cu inlocuitul apartului se face din stocul propriu (daca e cazul) iar partea "ca dureaza 1,5 luni" e o poveste. :hi:

nbtrad93

Ptr marius_el_ul
Ptr sacoracad

Sunt multumit ca multumita Syscad sunteti multumiti.
Multumesc !

sacoracad

Super. Asta era scopul. ARMONIE perfecta, ca doar suntem colegi si NUMAI IMPREUNA VOM REUSI! :hi:

nbtrad93

Citat din: sacoracadVad ca insisti.
Cum se face ca daca intri in aparatul Stonex cu SurvCE la GPS  Rover, Receiver este afisat S82+T/ L1/L2 sau la Monitor, Skyplot, Ref. la Antena Type arata  S82+T/ L1/L2? Nu e ce spuneam eu ca Stonex S9 este SOUTH S82-T? :hi:

La receiver scrie : STX_S9 L1L2 ,las-o balta
Dar cum se face ca ti-ai pus pe site o poza cu un GPS South si controller de la Stonex.
Ca tot romanu' impartial.Dealer South si te pozezi cu Stonex.
multumesc

sacoracad

Salut! Salut! "Multa vreme a trecut decat nu te-am mai vazut." Aproape un an. Vanzarile cum merg? La noi bine. Si ce spuneai? Ca am controler Stonex? Eu cred ca e Carlson. Si daca stau bine si ma gandesc l-a inceputuri il livra SysCAD-ul, iar daca maresti un pic poza mai tare ai sa vezi ca pe antena scrie SOUTH S82T.
SOUTHRAITI BINE! :hi: