Main Menu

Statii totale Leica second hand

Creat de cristiraj, Iun 18, 2010, 01:05 PM

« precedentul - următorul »

skipy

Nu te impauna, cristiraj, eu am luat o statie de la tine si ai vrut sa-mi bagi pe gat acumulatori care nu tineau nici 10 min plus ca trepiedul- care nu este leica chiar nou fiind- nici nu l-am putut folosi. Prisma..de aceeasi calitate(proasta)culmea ca sunt noi  ....habar n-am unde le gasesti .

skipy

http://www.3xforum.ro/img/smilies/hi.png"> numa' bine si atentie la ce vinzi, statia merge bine...LA MULTI ANI!

a_dy2001

Eu am 2 GPS 1200 la 7000 buc

cristiraj

un an nou cu bucurie! http://www.3xforum.ro/img/smilies/hi.png">

cristiraj

super oferte la inceput de an

adrianmonea

skipy a scris:

Nu te impauna, cristiraj, eu am luat o statie de la tine si ai vrut sa-mi bagi pe gat acumulatori care nu tineau nici 10 min plus ca trepiedul- care nu este leica chiar nou fiind- nici nu l-am putut folosi. Prisma..de aceeasi calitate(proasta)culmea ca sunt noi  ....habar n-am unde le gasesti .

e adevarat,cristiraj,ce ai de spus?

cristiraj

Contrazia aceasta afirmatie.Toate accesoriile care le punem la statii sunt de la Glunz Germania,producator agreat de Leica Geosystem.Afirmatia respectiva este postata de concurenta disperata de faptul ca nu reusesc sa vinda mai nimic deoarece chiar avem cele mai competitive preturi si in plus avem permanent pe stoc instrumente,lucru care nu se intimpla la ceilalti care incearca sa intre acum pe aceasta piata

cristiraj

Daca o sa suna-ti la noi cu siguranta avem echipamente de furnizat de pe stoc,nu la comanda peste 3 saptamini!!!!!!

cristiraj

oferta actuala cuprinde

cristiraj

-tc 407-3200 euro
-tcr 307-3300 euro
-tcr 407-3650 euro
-tcr 705-4500 euro
-tcr 805 power-4950 euro
Preturile includ accesorii:jalon,trepied,prisma,cablu de date,2 baterii.
La achizitii de minim 4000 euro se poate negocia.Tel 0729300900 sau 0748300900

skipy

cristiraj a scris:

Contrazia aceasta afirmatie.Toate accesoriile care le punem la statii sunt de la Glunz Germania,producator agreat de Leica Geosystem.Afirmatia respectiva este postata de concurenta disperata de faptul ca nu reusesc sa vinda mai nimic deoarece chiar avem cele mai competitive preturi si in plus avem permanent pe stoc instrumente,lucru care nu se intimpla la ceilalti care incearca sa intre acum pe aceasta piata

Serios ? eu sunt concurenta?! ma uimesti cristiraj .Ma gandeam ca ai argumente mai serioase iar daca trepiedul care l-am luat de la voi "nou" este de la Glunz spune-le sa-si inchida fabrica deoarece toate bucsile din partea superioara sunt din plastic(nu din bronz sau alama cum ar trebui) iar lemnul din care a fost confectionat am impresia ca este lemn de pluta .Sunteti penibili !!!!! Asa ceva am mai intalnit numai la toti politicienii care sunt prinsi cu pantalonii in vine si striga in gura mare ca este un atac politic...bla,bla,bla. Asa si voi...nici usturoi n-ati mancat, nici gura nu va miroase. Adevarul este ca vopseaua este impecabila.
Ce pot sa va spun este ca de fapt nu am putut folosi de la voi nici acumulatorii nici trepiedul asa ca am fost nevoit sa ma descurc cu alte cheltuieli in plus iar acum folosesc realmente accesorii Leica si nu-mi pare rau.Sunt curios cati fraieri au inghitit-o pe asta cu "concurenta".Va simtiti careva ???   
Apropo cristiraj... las-o moarta si nu va mai impaunati cu merite pe care nu le aveti. Nu-mi plac ipocritii si reclama ieftina ,fara acoperire. "...insirand cuvinte goale..." Aveti habar cine se exprima asa inca inainte de a vinde voi ...STATII TOTALE(ce pompos suna pentru unii..)??????????

cristiraj

Daca imi spune-ti numele dumneavoastra atunci o sa fiu sigur ca sunte-ti client asa cum pretindeti.Pentru ca va spun sincer ca sunte-ti prima persoana care a ridicat o problema de genul asta.Multumesc

LeiKKon

cristiraj a scris:

Daca imi spune-ti numele dumneavoastra atunci o sa fiu sigur ca sunte-ti client asa cum pretindeti.Pentru ca va spun sincer ca sunte-ti prima persoana care a ridicat o problema de genul asta.Multumesc

Cristiraj, no offence, dar cred ca e un defect la tastatura ta: pune in mod constant liniute unde nu trebuie. Desi, nu stiu ce sa mai cred pentru ca ai cam ratat "pretinde-ti"
Ca sa fim siguri ca e de la tastatura si nu de la lipsa de scoala iti propun un test. Cand se scrie corect cu liniuta si cand fara liniuta:
1. cand scriu "verifica-ti TE rog tastatura" sau
2. cand scriu "vericati VA rog in manualul de gramatica"

bad wolf

LeiKKon a scris:

cristiraj a scris:

Cristiraj, no offence, dar cred ca e un defect la tastatura ta: pune in mod constant liniute unde nu trebuie. Desi, nu stiu ce sa mai cred pentru ca ai cam ratat "pretinde-ti"
Ca sa fim siguri ca e de la tastatura si nu de la lipsa de scoala iti propun un test. Cand se scrie corect cu liniuta si cand fara liniuta:
1. cand scriu "verifica-ti TE rog tastatura" sau
2. cand scriu "vericati VA rog in manualul de gramatica"

Toti gresim, in exprimare, gramatical , din diverse motive , nu neaparat pentru ca suntem mai prosti ca tine.
Asa ca te rog sa fii atent la modul cum te exprimi la adresa altor persoane !

Sper sa gasesc cararea corecta !

LeiKKon

scuze, ai dreptate, asa este ... "nu neaparat"...