Main Menu

GPS Leica GS20

Creat de Alin B., Dec 11, 2009, 12:42 AM

« precedentul - următorul »

Alin B.

Vand kit GPS L1 , compus din doua receptoare Leica GS20 , 2 antene AT501 + 2 cabluri antena , 2 acumulatori , 2 ambaze , 2 suporturi antena, 1 suport receptor, 1 cablu download, 1 incarcator acumulatori, 1 cutie transport + software LGO 5.0 full cu toate optiunile deblocate .
Acest kit GPS a fost folosit pana in prezent de noi, fiind foarte usor de utilizat, obtinand precizii milimetrice in determinarea punctelor noi .

Pot sa asigur si instructaj.

Pret 3200euro .

sau

4500euro pt 3 receptoare !!!

detalii,
0731429444

Alin B.

oferta este inca valabila

radu a

Salut,m-ar interesa oferta ta. Eu deocamdata nu sunt in tara, lucrez in Gabon, Africa. Ajung in Romania pe 3 ianuarie, daca nu ai vandut, o sa te sun.
Vroiam sa te intreb ceva-eu nu am puncte de care sa ma leg, cam ce precizie pot obtine lucrand cu GPS-ul asa? Si o alta intrebare-poti sa imi oferi o factura? Tinand cont ca plec cu ele din tara, o sa am nevoie..
Multumesc!

Alin B.

sigur !!!
 precizia este influentata de mai multi factori. Daca ai avea o referinta , atunci precizia poate fi milimetrica pt observatii in modul static sau aprox 40cm in modul cinematic. Daca vei lucra fara referinta , precizia va fi de aprox 1-5m , in conditiile in care receptionezi minim 5 sateliti iar PDOP -ul are valori sub 5 .
  Leica GS 20 este o unealta f. puternica pt masuratori in scopuri GIS , avand o serie de functionalitati (HyperTrack) care permit obtinerea unor precizii satisfacatoare in conditii dificile.
  Spre deosebire de SR20, GS 20 permite introducerea unui set de parametri de transformare locala , astfel incat se pot obtine direct in teren coordonate planimetrice in sistemul de proiectie definit de utilizator.

radu a

Multumesc, instrumentul ma intereseaza intr-adevar. Dupa cum am spus, vin in tara pe 3 ianuarie, o sa va contatez atunci.

La revedere si LA MULTI ANI!!!