Main Menu

statii totale second hand Leica 25-05-2009

Creat de cristiraj, Mai 25, 2009, 03:37 PM

« precedentul - următorul »

cristiraj

bad wolf

Citat din: cristiraj500%?Glumiti?As fi fost milionar.In Euro
Mai si glumesc ! E adevarat !
Dar totusi 100 %  nu poti spune ca nu pui adaus comercial !
Sper sa gasesc cararea corecta !

puidedac

Citat din: cristirajChiar am cele mai bune preturi de pe piata!
Cand mi-am cumparat Geodimeterul meu, m-am uitat asa pe Inet si am vazut un Trimble la 6000E, pe care l-a redus pt mine vanzatorul PF la 4500E.
L-am sunat si pe cristiraj si - zicea, ca desi nu are Trimble, dar poate face rost de una la 6500E. OK. Insa am aflat de la el modelul, care era identic ca cel de 6000E, redus pt. mine la 4500E.
Am aflat de la vanzatorul PF ca a fost sunat de cineva (cristiraj) ca cumpara pe loc la 3700E (daca nu-l vinde mie, si-l pastreaza - s-o fi gandit Cristiraj), iar proprietarul aparaturii respective mi-a zis ca nu-l va vinde pentru acest domn, numai mie, ca sa elimine speculantii. Eu intre timp mi-am cumparat alta, Geodimeter mai ieftin, dar atat despre cristiraj... concluziile le trageti voi. Ar fi fost o afacere buna pentru el, nu credeti? Profit de pe urma unui posibil fraier ca eu de 2000E. Haaaaa.... I-ar fi placut...   

La ce piata va ganditi cand ziceti cel mai bun pret? 
Piata e libera, vindeti-le aparatele nemtilor cu acelasi pret cu care vreti sa ne fraieriti!
Puneti-le pe ebay.com sau ebay.de cu pretul Dv. de vanzare si sunt curios cu cat il vindeti si ce afacere faceti. Macar nu sta in birou la Dv. degeaba...
Uitati-va pe ebay.de la "webfitting-de" cu ce pret vinde, poate reusiti si Dv. sa le vindeti ca el, unul la un an...daca. Sau poate cumparati de la el si ne vindeti dublu... :rotfl:
Ar fi mai bine, daca ati cumpara direct de la reprezentanta din Romania si le-ati vinde mai ieftin, tot nou, cu garantie? Incercati si veti vedea ce afacere buna ar fi... (pentru cei de la reprezentanta...)

Bafta la vanzari Cristi Raj

cristiraj

Multumesc de urari,insa relatarile de mai sus sunt pura fictiune.Posibil concurenta?

puidedac

Citat din: cristirajMultumesc de urari,insa relatarile de mai sus sunt pura fictiune.Posibil concurenta?
Adica? Vreti sa ziceti ca nu s-a intamplat? Era vorba de doamna cu Trimble 5503, la sfarsitul anului trecut... Normal ca nu recunoasteti... Nu e nici un fel de concurenta, numai opinia mea personala despre afacerile Dv.

cristiraj

nu am avut niciodata trimble 5503>Pe cuvint de onoare

cristiraj

Bag seama ca unii colegi au disperat de criza :nono:

cristiraj

Tcr 705 xrange la 4000 euro!!!!!!!!
Gps Leica 900 la 12200 euro!Stoc limitat

cristiraj

cristiraj

se pare ca unii din utilizatorii sitului au ceva cu cei care vind?de ce oare?Nu poate sa fie toata lumea la fel,nu?